Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Вдосконалення використаних трудових ресурсів в підприємствах ресторанного господарства
Курсова
№ K-14125
Вступ Розділ 1. Теоретичні аспекти розвитку ресторанного господарства в нашій країні 1.1. Ресторанне господарство: сутність та особливості 1.2. Характерні риси розвитку ресторанної справи в Україні у ХХ столітті 1.3. Сучасні напрямки розвитку ресторанного господарства в Україні Розділ 2. Практичний аналіз використання трудових ресурсів у ресторані «Верховина» 2.1. Місія та цілі досліджуваного ресторану 2.2. Аналіз трудових ресурсів підприємства 2.3. Характеристика управлінських відносин в ресторані 2.4. Характеристика зовнішнього середовища підприємства Розділ 3. Вдосконалення управлінської діяльності в закладі ресторанного господарства 3.1. Вирішення недоліків торгового менеджменту та маркетингу підприємств ресторанного господарства 3.2. Можливі напрями вдосконалення аналізу виробництва та реалізації продукції 3.3. Запровадження перспективних адміністративних методів управління персоналом ресторану Висновки Література Додатки
Ціна
100
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи