Зареєструватись
Увійти на сайт
Меню сайту
Головна сторінка
Продати роботу
Додати портфоліо
Каталог робіт
Замовити роботу
Новини сайту
Цікаві тести
Метод. вказівки
Ваші відгуки
Як продати роботу?
Питання/Відповідь
Написати адміну
Реклама на сайті
Правила сайту
Поповнення рахунку
Останні новини
Нові користувачі
nitro76
Користувачі
12.10.2024
sofap17156
Автори робіт
29.09.2024
Marishka
Автори робіт
19.09.2024
Maria4ka
Автори робіт
04.07.2024
ballerina
Користувачі
20.06.2024
Чи даєте Ви хабарі викладачам?
Так
Ні
Якшо немає вибору
Ніколи
Відповідей:
749
Результати
Калініченко Катерина Павлівна
Рейтинг: 10
ЦАП МАР'ЯНА СТЕПАНІВНА
Рейтинг: 16.9
Максимів Юлія Романівна
Рейтинг: 16.9
Злата
Рейтинг: 10
Мирошниченко Юлія Олександрівна
Рейтинг: 10
Когут Олег Богданович
Рейтинг: 16
Як закріпитись у цьому блоці?
Замовляйте роботи у професіоналів
Головна
»
Каталог
» Материалы пользователя [olga]
У розділі матеріалів:
1466
Показано матеріалів:
401-450
Сторінки:
«
1
2
...
7
8
9
10
11
...
29
30
»
Приготування, оформлення та подавання страв з фаршированих овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1231 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Приготування, оформлення та подавання страв з фаршированих овочів
Приготування та подача страв зі смаженого м’яса (біфштекс з яйцем, філе з грибами і соусом, котлети відбивні з гарніром)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1212 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Приготування та подача страв зі смаженого м’яса (біфштекс з яйцем, філе з грибами і соусом, котлети відбивні з гарніром)
Приготування та подача страв з тушкованих овочів: кабачки тушковані з картоплею, голубці українські, перець фарширований по-домашньому
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1268 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Приготування та подача страв з тушкованих овочів: кабачки тушковані з картоплею, голубці українські, перець фарширований по-домашньому
Приготування страв із запеченої риби: риба запечена з яйцем, солянка з риби на сковороді, риба запечена з помідорами
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1416 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Приготування страв із запеченої риби: риба запечена з яйцем, солянка з риби на сковороді, риба запечена з помідорами
Приготування страв зі смаженого м’яса: бефстроганов, шашлик з яловичини, піджарка
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 976 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Приготування страв зі смаженого м’яса: бефстроганов, шашлик з яловичини, піджарка
Кекси
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 630 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Кекси
Шаруваті коктейлі
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 654 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Шаруваті коктейлі
Характеристика довгих змішаних коктейлів типу хайбол, колінз, фіз
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1382 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Характеристика довгих змішаних коктейлів типу хайбол, колінз, фіз
Характеристика груп пообідніх коктейлів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 747 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Характеристика груп пообідніх коктейлів
Технологія приготування коктейлів на основі вина
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1377 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Технологія приготування коктейлів на основі вина
Технологія приготування змішаних напоїв на основі рому
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1072 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Технологія приготування змішаних напоїв на основі рому
Технологія приготування змішаних напоїв на основі пива
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 619 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Технологія приготування змішаних напоїв на основі пива
Технологія приготування безакогольних змішаних напоїв. Напої типу Айс-крім, санді, шербет
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1438 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Технологія приготування безакогольних змішаних напоїв. Напої типу Айс-крім, санді, шербет
Приготування прикрас, гарнірів, топінгів до змішаних напоїв
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 729 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Приготування прикрас, гарнірів, топінгів до змішаних напоїв
Приготування змішаних напоїв на основі горілки
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1251 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Приготування змішаних напоїв на основі горілки
Підготовка робочого місця бармена
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1344 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Підготовка робочого місця бармена
Лікери
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 588 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Лікери
Лід – основний супутній компонент при приготуванні коктейлів. Правила приготування та зберігання льоду
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 953 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Лід – основний супутній компонент при приготуванні коктейлів. Правила приготування та зберігання льоду
Дати характеристику біттерам. Їх хімічний склад, живильні властивості і використання при приготуванні коктейлів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 677 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Дати характеристику біттерам. Їх хімічний склад, живильні властивості і використання при приготуванні коктейлів
Віскі. Їх основні сорти, хімічний склад, особливості технології виробництва
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1006 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Віскі. Їх основні сорти, хімічний склад, особливості технології виробництва
Вечірні коктейлі на базі джину, горілки, рому, бренді
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 882 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Вечірні коктейлі на базі джину, горілки, рому, бренді
Ароматичні модифікатори та їх використання при приготуванні коктейлів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 956 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Ароматичні модифікатори та їх використання при приготуванні коктейлів
Аперитиви. Товарна характеристика коктейлів-аперитивів на міцно алкогольній основі та на базі ароматизованих вин
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 736 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Аперитиви. Товарна характеристика коктейлів-аперитивів на міцно алкогольній основі та на базі ароматизованих вин
Конституційно-правовий статус судової влади в Україні
Тип: Курсова |
Конституційне право
| Переглядів: 409 | Автор:
olga
| Додано:
17.11.2011
Конституційно-правовий статус судової влади в Україні
ПРАВОВИЙ СТАТУС ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ В УКРАЇНІ
Тип: Курсова |
Конституційне право
| Переглядів: 437 | Автор:
olga
| Додано:
17.11.2011
ПРАВОВИЙ СТАТУС ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ В УКРАЇНІ
Приготування та подача страв зі смаженого м’яса (біфштекс з яйцем, філе з грибами і соусом, котлети відбивні з гарніром)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 809 | Автор:
olga
| Додано:
17.11.2011
Приготування та подача страв зі смаженого м’яса (біфштекс з яйцем, філе з грибами і соусом, котлети відбивні з гарніром)
Політичні партії Франції
Тип: Реферат |
Конституційне право
| Переглядів: 566 | Автор:
olga
| Додано:
07.11.2011
Політичні партії Франції
Теорія держави і права – контрольна 1
Тип: Контрольна робота |
Історія вчень про державу і право
| Переглядів: 367 | Автор:
olga
| Додано:
06.11.2011
Теорія держави і права – контрольна 1
Жирондистська, якобінська та термідоріанська республіки у Франції
Тип: Реферат |
Історія вчень про державу і право
| Переглядів: 586 | Автор:
olga
| Додано:
06.11.2011
Жирондистська, якобінська та термідоріанська республіки у Франції
Ділова українська мова. Варіант № 9
Тип: Контрольна робота |
Діловодство
| Переглядів: 593 | Автор:
olga
| Додано:
06.11.2011
Ділова українська мова. Варіант № 9
Релігієзнавство. Контрольна № 1
Тип: Контрольна робота |
Релігія
| Переглядів: 1515 | Автор:
olga
| Додано:
06.11.2011
Релігієзнавство. Контрольна № 1
Характеристика групових змішаних напоїв; напої на компанію. Напої групи «Ег-ног», «Пунш», «Крюшон», «Глінтвейн»
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1325 | Автор:
olga
| Додано:
04.11.2011
Характеристика групових змішаних напоїв; напої на компанію. Напої групи «Ег-ног», «Пунш», «Крюшон», «Глінтвейн»
Приготування та подача страв з тушкованого м’яса (вертуни переяславські, душенина поспільна, свинина тушкована з капустою та яблуками)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1860 | Автор:
olga
| Додано:
03.11.2011
Приготування та подача страв з тушкованого м’яса (вертуни переяславські, душенина поспільна, свинина тушкована з капустою та яблуками)
Коктейлі-диджестиви, характеристика групи коктейлів типу сауер, шейк, свізл
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1290 | Автор:
olga
| Додано:
03.11.2011
Коктейлі-диджестиви, характеристика групи коктейлів типу сауер, шейк, свізл
Законодавчий процес в Україні
Тип: Курсова |
Конституційне право
| Переглядів: 988 | Автор:
olga
| Додано:
01.11.2011
Законодавчий процес в Україні
Громадянство України
Тип: Курсова |
Конституційне право
| Переглядів: 325 | Автор:
olga
| Додано:
01.11.2011
Громадянство України
Філософські школи Древньої Індії
Тип: Реферат |
Філософія
| Переглядів: 639 | Автор:
olga
| Додано:
01.11.2011
Філософські школи Древньої Індії
Види конституційно-правових норм
Тип: Реферат |
Конституційне право
| Переглядів: 554 | Автор:
olga
| Додано:
01.11.2011
Види конституційно-правових норм
ОСНОВЫ КОНСТИТУЦИОННОГО ПРАВА ФРАНЦИИ
Тип: Реферат |
Конституційне право
| Переглядів: 484 | Автор:
olga
| Додано:
01.11.2011
ОСНОВЫ КОНСТИТУЦИОННОГО ПРАВА ФРАНЦИИ
ОСНОВЫ КОНСТИТУЦИОННОГО ПРАВА США
Тип: Реферат |
Конституційне право
| Переглядів: 543 | Автор:
olga
| Додано:
01.11.2011
ОСНОВЫ КОНСТИТУЦИОННОГО ПРАВА США
Історія української культури
Тип: Реферат |
Культура
| Переглядів: 1154 | Автор:
olga
| Додано:
01.11.2011
Історія української культури
Особливості культури античних міст Північного Причорномор’я
Тип: Реферат |
Культура
| Переглядів: 481 | Автор:
olga
| Додано:
01.11.2011
Особливості культури античних міст Північного Причорномор’я
Технологія приготування страв з картоплі
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 844 | Автор:
olga
| Додано:
16.10.2011
Технологія приготування страв з картоплі
Вдосконалення управління та відтворення основних фондів
Тип: Дипломна |
Фінанси
| Переглядів: 407 | Автор:
olga
| Додано:
24.09.2011
Вдосконалення управління та відтворення основних фондів
ХАРАКТЕРИСТИКА СЛОВОТВОРЧИХ ПРОЦЕСІВ СУЧАСНОЇ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ НА МАТЕРІАЛІ ХУДОЖНЬОГО ТЕКСТУ
Тип: Курсова |
Мова та література зарубіжна
| Переглядів: 515 | Автор:
olga
| Додано:
17.09.2011
ХАРАКТЕРИСТИКА СЛОВОТВОРЧИХ ПРОЦЕСІВ СУЧАСНОЇ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ НА МАТЕРІАЛІ ХУДОЖНЬОГО ТЕКСТУ
Перспективи розвитку ринку праці в Україні
Тип: Курсова |
Макроекономіка
| Переглядів: 390 | Автор:
olga
| Додано:
17.09.2011
Перспективи розвитку ринку праці в Україні
Приготування, оформлення та подавання страв з фаршированих овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 797 | Автор:
olga
| Додано:
17.09.2011
Приготування, оформлення та подавання страв з фаршированих овочів
КОНЦЕПТ ЖІНКА ТА ЧОЛОВІК. КОНТРАСТИВНА ХАРАКТЕРИСТИКА ВЕРБАЛЬНОЇ РЕПРЕЗЕНТАЦІЇ В УКРАЇНСЬКИХ ПАРЕМІЯХ
Тип: Дипломна |
Мова та література українська
| Переглядів: 759 | Автор:
olga
| Додано:
17.09.2011
КОНЦЕПТ ЖІНКА ТА ЧОЛОВІК. КОНТРАСТИВНА ХАРАКТЕРИСТИКА ВЕРБАЛЬНОЇ РЕПРЕЗЕНТАЦІЇ В УКРАЇНСЬКИХ ПАРЕМІЯХ
Стратегія управління основними виробничими фондами на підприємстві
Тип: Реферат |
Менеджмент
| Переглядів: 458 | Автор:
olga
| Додано:
17.09.2011
Стратегія управління основними виробничими фондами на підприємстві
Місце темпераменту у структурі індивідуальних властивостей людини
Тип: Реферат |
Дифернціальна психологія
| Переглядів: 462 | Автор:
olga
| Додано:
17.09.2011
Місце темпераменту у структурі індивідуальних властивостей людини
1-50
51-100
...
301-350
351-400
401-450
451-500
501-550
...
1401-1450
1451-1466
Форма входа
Реєстрація
Запам'ятати мене
Забув пароль ?
Реклама
Топ 10 авторів
lessonz
4275
В'ячеслав
ID:217
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
4275
Зареєстрований:
07.07.2011
vipbond
3710
Вікторія Петрівна
ID:74
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
3710
Зареєстрований:
09.01.2011
k_alena
2317
Елена
ID:565
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
2317
Зареєстрований:
11.07.2012
Ангелина
2138
Ангелина
ID:213
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
2138
Зареєстрований:
05.07.2011
olga
1466
Ольга
ID:184
Стать:
Женщина
Группа:
Продавці
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1466
Зареєстрований:
03.06.2011
uliya
1449
Юлія Олександрівна
ID:197
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1449
Зареєстрований:
19.06.2011
FPM-2007
1023
Стороженко Андрій Юрійович
ID:1255
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1023
Зареєстрований:
17.08.2014
Viktor
918
Віктор
ID:273
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
918
Зареєстрований:
26.09.2011
mars1814
868
Олександр
ID:104
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
868
Зареєстрований:
16.02.2011
Nayka
546
Светлана
ID:235
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
546
Зареєстрований:
27.07.2011
Статистика
Онлайн всего:
1
Гостей:
1
Пользователей:
0
Всі партнери
Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.