Зареєструватись
Увійти на сайт
Меню сайту
Головна сторінка
Продати роботу
Додати портфоліо
Каталог робіт
Замовити роботу
Новини сайту
Цікаві тести
Метод. вказівки
Ваші відгуки
Як продати роботу?
Питання/Відповідь
Написати адміну
Реклама на сайті
Правила сайту
Поповнення рахунку
Останні новини
Нові користувачі
nitro76
Користувачі
12.10.2024
sofap17156
Автори робіт
29.09.2024
Marishka
Автори робіт
19.09.2024
Maria4ka
Автори робіт
04.07.2024
ballerina
Користувачі
20.06.2024
Який курс найскладніший?
1 курс
2 курс
3 курс
4 курс
5 курс
Навчання в школі
Відповідей:
440
Результати
Яремин Олександра Василівна
Рейтинг: 10
Гордій Ірина Володимирівна
Рейтинг: 10
Мирошниченко Юлія Олександрівна
Рейтинг: 10
Гловюк Андрій Станіславович
Рейтинг: 10
Роман
Рейтинг: 10
Янчук Олександр Володимирович
Рейтинг: 10
Як закріпитись у цьому блоці?
Замовляйте роботи у професіоналів
Головна
»
Каталог
» Материалы пользователя [olga]
У розділі матеріалів:
1466
Показано матеріалів:
1401-1450
Сторінки:
«
1
2
...
27
28
29
30
»
Облік та аудит операційної діяльності
Тип: Магістерська |
Бухгалтерський облік, оподаткування
| Переглядів: 382 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Облік та аудит операційної діяльності
ОБЛІК РОЗРАХУНКІВ З ОПЛАТИ ПРАЦІ
Тип: Магістерська |
Бухгалтерський облік, оподаткування
| Переглядів: 464 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
ОБЛІК РОЗРАХУНКІВ З ОПЛАТИ ПРАЦІ
Облік розрахунків по заробітній платі та аналіз ефективності використання трудових ресурсів
Тип: Магістерська |
Бухгалтерський облік, оподаткування
| Переглядів: 482 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Облік розрахунків по заробітній платі та аналіз ефективності використання трудових ресурсів
ОБЛІК ВИТРАТ ВІД ЗВИЧАЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
Тип: Магістерська |
Бухгалтерський облік, оподаткування
| Переглядів: 500 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
ОБЛІК ВИТРАТ ВІД ЗВИЧАЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
Аналіз прибутковості на Черкаському Звірогосподарстві Облспоживспілки
Тип: Магістерська |
Бухгалтерський облік, оподаткування
| Переглядів: 449 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Аналіз прибутковості на Черкаському Звірогосподарстві Облспоживспілки
АНАЛІЗ УПРАВЛІННЯ КРЕДИТНИМИ РИЗИКАМИ
Тип: Магістерська |
Бухгалтерський облік, оподаткування
| Переглядів: 432 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
АНАЛІЗ УПРАВЛІННЯ КРЕДИТНИМИ РИЗИКАМИ
Аналіз оплати праці та підвищення її стимулюючої ролі на підприємстві
Тип: Магістерська |
Бухгалтерський облік, оподаткування
| Переглядів: 450 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Аналіз оплати праці та підвищення її стимулюючої ролі на підприємстві
ФОРМУВАННЯ РЕСУРСІВ КОМЕРЦІЙНИХ БАНКІВ
Тип: Магістерська |
Банківська справа
| Переглядів: 1016 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
ФОРМУВАННЯ РЕСУРСІВ КОМЕРЦІЙНИХ БАНКІВ
Фондовий ринок та удосконалення його управління
Тип: Магістерська |
Банківська справа
| Переглядів: 622 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Фондовий ринок та удосконалення його управління
Фінансова і економічна оцінка інвестиційного проекту
Тип: Магістерська |
Банківська справа
| Переглядів: 441 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Фінансова і економічна оцінка інвестиційного проекту
Управління структурою капіталу акціонерного товариства; вибір форм залучення додаткового капіталу
Тип: Магістерська |
Банківська справа
| Переглядів: 753 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Управління структурою капіталу акціонерного товариства; вибір форм залучення додаткового капіталу
Умови та порядок надання споживчого кредиту
Тип: Магістерська |
Банківська справа
| Переглядів: 417 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Умови та порядок надання споживчого кредиту
ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ПОБУДОВИ СИСТЕМИ ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЇ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ (ВІДМИВАННЮ) ДОХОДІВ ОДЕРЖАНИХ ЗЛОЧИННИМ ШЛЯХОМ
Тип: Магістерська |
Банківська справа
| Переглядів: 456 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ПОБУДОВИ СИСТЕМИ ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЇ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ (ВІДМИВАННЮ) ДОХОДІВ ОДЕРЖАНИХ ЗЛОЧИННИМ ШЛЯХОМ
Теоретико-методологічні основи дослідження валютного ринку України
Тип: Магістерська |
Банківська справа
| Переглядів: 609 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Теоретико-методологічні основи дослідження валютного ринку України
ТЕОРЕТИКО - МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВОЮ СТІЙКІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА
Тип: Магістерська |
Банківська справа
| Переглядів: 1170 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
ТЕОРЕТИКО - МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВОЮ СТІЙКІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА
Специфіка моніторингу при банківському інвестиційному кредитуванні
Тип: Магістерська |
Банківська справа
| Переглядів: 452 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Специфіка моніторингу при банківському інвестиційному кредитуванні
Специфіка кредитної політики комерційних банків
Тип: Магістерська |
Банківська справа
| Переглядів: 533 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Специфіка кредитної політики комерційних банків
Роль і значення банківського сектора України як основного джерела фінансування лізингових операцій
Тип: Магістерська |
Банківська справа
| Переглядів: 425 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Роль і значення банківського сектора України як основного джерела фінансування лізингових операцій
Розвиток системи надання банківських послуг
Тип: Магістерська |
Банківська справа
| Переглядів: 455 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Розвиток системи надання банківських послуг
Ринок банківських кредитів в Україні, його оцінка і напрямки розвитку
Тип: Магістерська |
Банківська справа
| Переглядів: 602 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Ринок банківських кредитів в Україні, його оцінка і напрямки розвитку
Планування зростання прибутку підприємства за допомогою операційного аналізу
Тип: Магістерська |
Банківська справа
| Переглядів: 457 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Планування зростання прибутку підприємства за допомогою операційного аналізу
Оцінка інвестиційної привабливості підприємства з погляду банку
Тип: Магістерська |
Банківська справа
| Переглядів: 467 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Оцінка інвестиційної привабливості підприємства з погляду банку
Методи страхування інвестиційних ризиків підприємства
Тип: Магістерська |
Банківська справа
| Переглядів: 649 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Методи страхування інвестиційних ризиків підприємства
Методи і показники оцінки інвестиційних ризиків при розробці інвестиційного проекту
Тип: Магістерська |
Банківська справа
| Переглядів: 430 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Методи і показники оцінки інвестиційних ризиків при розробці інвестиційного проекту
Кредитний ризик комерційного банку та способи його мінімізації
Тип: Магістерська |
Банківська справа
| Переглядів: 443 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Кредитний ризик комерційного банку та способи його мінімізації
Інвестиційне кредитування в Україні Європейським банком реконструкції та розвитку
Тип: Магістерська |
Банківська справа
| Переглядів: 788 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Інвестиційне кредитування в Україні Європейським банком реконструкції та розвитку
АНАЛІЗ ФІНАНСОВО-РОЗРАХУНКОВИХ ОПЕРАЦІЙ В ЧФ ВАТ АБ„УКРГАЗБАНК”
Тип: Магістерська |
Банківська справа
| Переглядів: 1056 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
АНАЛІЗ ФІНАНСОВО-РОЗРАХУНКОВИХ ОПЕРАЦІЙ В ЧФ ВАТ АБ„УКРГАЗБАНК”
Банківська система України та її потенціал в інвестиційній діяльності
Тип: Магістерська |
Банківська справа
| Переглядів: 375 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Банківська система України та її потенціал в інвестиційній діяльності
Характеристика супутніх компонентів, які використовуються в змішаних напоях та сервіровка (коктейлів) напоїв
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1059 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Характеристика супутніх компонентів, які використовуються в змішаних напоях та сервіровка (коктейлів) напоїв
Характеристика супутніх компонентів, які використовуються в змішаних напоях та сервіровка (коктейлів) напоїв - 1
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1049 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Характеристика супутніх компонентів, які використовуються в змішаних напоях та сервіровка (коктейлів) напоїв - 1
Технологія приготування, подавання смажених та запечених страв з сиру
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 666 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування, подавання смажених та запечених страв з сиру
Технологія приготування, оформлення та подавання страв, гарнірів з варених овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1265 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування, оформлення та подавання страв, гарнірів з варених овочів
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з свіжих овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 921 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з свіжих овочів
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з оселедців
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 921 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з оселедців
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з бобових
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1087 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з бобових
Технологія приготування, оформлення та подавання салатів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1889 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування, оформлення та подавання салатів
Технологія приготування холодних страв
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 855 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування холодних страв
Технологія приготування та подавання гарнірів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 955 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування та подавання гарнірів
Технологія приготування страв з птиці
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1753 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування страв з птиці
Технологія приготування солодких та молочних супів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1302 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування солодких та молочних супів
Технологія приготування пряника дорожнього, пряника глазурованого, коржика цукрового
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 957 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування пряника дорожнього, пряника глазурованого, коржика цукрового
Технологія приготування і оформлення та подавання страв із котлетної маси м’яса
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 649 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування і оформлення та подавання страв із котлетної маси м’яса
Технологія приготування і оформлення та подавання страв із запечених яєць
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 660 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування і оформлення та подавання страв із запечених яєць
Технологія приготування і оформлення та подавання страв із борошна
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 648 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування і оформлення та подавання страв із борошна
Технологія приготування і оформлення та подавання страв зі смажених овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 638 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування і оформлення та подавання страв зі смажених овочів
Технологія приготування і оформлення та подавання смажених страв із яєць
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 953 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування і оформлення та подавання смажених страв із яєць
Страви української національної кухні. Тушковані м'ясні страви: верещака, шпундра, свинина тушкована з капустою і яблуками
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 730 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Страви української національної кухні. Тушковані м'ясні страви: верещака, шпундра, свинина тушкована з капустою і яблуками
Страви з сиру - пудинги, запіканки
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 773 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Страви з сиру - пудинги, запіканки
Спланувати роботу кондитерського цеху по виготовленню тістечок (“Картопля”, “Картопля глазурована”, “Барильце глазуроване”) 120 кг в зміну
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 670 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Спланувати роботу кондитерського цеху по виготовленню тістечок (“Картопля”, “Картопля глазурована”, “Барильце глазуроване”) 120 кг в зміну
РОМ
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 534 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
РОМ
1-50
51-100
...
1301-1350
1351-1400
1401-1450
1451-1466
Форма входа
Реєстрація
Запам'ятати мене
Забув пароль ?
Реклама
Топ 10 авторів
lessonz
4275
В'ячеслав
ID:217
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
4275
Зареєстрований:
07.07.2011
vipbond
3710
Вікторія Петрівна
ID:74
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
3710
Зареєстрований:
09.01.2011
k_alena
2317
Елена
ID:565
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
2317
Зареєстрований:
11.07.2012
Ангелина
2138
Ангелина
ID:213
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
2138
Зареєстрований:
05.07.2011
olga
1466
Ольга
ID:184
Стать:
Женщина
Группа:
Продавці
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1466
Зареєстрований:
03.06.2011
uliya
1449
Юлія Олександрівна
ID:197
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1449
Зареєстрований:
19.06.2011
FPM-2007
1023
Стороженко Андрій Юрійович
ID:1255
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1023
Зареєстрований:
17.08.2014
Viktor
918
Віктор
ID:273
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
918
Зареєстрований:
26.09.2011
mars1814
868
Олександр
ID:104
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
868
Зареєстрований:
16.02.2011
Nayka
546
Светлана
ID:235
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
546
Зареєстрований:
27.07.2011
Статистика
Онлайн всего:
4
Гостей:
4
Пользователей:
0
Всі партнери
Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.