Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Приготування страв із запеченої риби: риба запечена з яйцем, солянка з риби на сковороді, риба запечена з помідорами
Дипломна
№ K-12402
І. ВСТУП 1.1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки 1.2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку галузі ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Описати характеристику значення у харчуванні страв із запеченої риби 2.2. Значення в харчуванні людини, технологія приготування, вимоги до якості готових страв із запеченої риби 2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування страв із запеченої риби 2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні страв із запеченої риби, один, два види теплового обладнання 2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні страв із запеченої риби 2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА 3.1. Як дотримуються режиму економії електроенергії на підприємстві, де Ви проходите виробничу практику? Його значення 3.2. Мої пропозиції щодо використання страв із запеченої риби 3.3. Знайдіть цікаве про групу страв із запеченої риби (на замітку кухаря) СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
90
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи