Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Правила та техніка подачі чаю, кави, какао, шоколаду
Дипломна
№ K-22194
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ПРАВИЛА ТА ТЕХНІКА ПОДАННЯ ЧАЮ, КАВИ, КАКАО, ШОКОЛАДУ РОЗДІЛ 2. МЕНЮ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАНУ 2.1. Складання меню РОЗДІЛ 3. ПІДГОТОВКА ОФІЦІАНТА ДО РОБОТИ 3.1. Організація роботи офіціантів 3.2. Правила особистої гігієни ЛІТЕРАТУРНІ ДЖЕРЕЛА
Ціна
80
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи