Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування та способи подачі чаю, кави та какао
Дипломна
№ K-2095
ВСТУП 1. Характеристика сировини 2. Технологічний процес приготування чаю, кави, какао 3. Правила та способи подавання гарячих напоїв 4. Заходи з охорони праці 5. Санітарно-гігієнічні вимоги до роботи ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи