Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ОБРОБКА ОВОЧІВ І ГРИБІВ
Лекція
№ K-5449
1. Значення овочів у харчуванні людини 2. Класифікація свіжих овочів 3. Характеристика технологічного процесу обробки овочів 4. Характеристика й обробка бульбоплодів 5. Характеристика й обробка коренеплодів 6. Характеристика й обробка капустяних овочів 7. Характеристика й обробка цибулевих овочів 8. Характеристика й обробка салатно-шпинатних, пряних і десертних овочів 9. Характеристика й обробка плодових овочів 10. Підготовка овочів для фарширування 11. Характеристика й обробка консервованих овочів 12. Відходи овочів і їх використання 13. Характеристика й обробка грибів
Ціна
30.00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи