Меню сайту

Нові користувачі
Alex329028092
Користувачі
07.06.2025
Автор
Автори робіт
05.06.2025
BorovikM
Автори робіт
27.05.2025
Надія96
Користувачі
13.05.2025
Karina2700
Користувачі
04.04.2025
Ти користуєшся WEBMONEY?


аватар
Миронець Олександр Іванович

Рейтинг: 10
аватар
Середа Олена Володимирівна

Рейтинг: 10
Токарєв В'ячеслав Миколайович

Рейтинг: 16
Дяченко Вікторія Іванівна

Рейтинг: 10
Потапенко Інна Миколаївна

Рейтинг: 10
Гудкова Тетяна Володимирівна

Рейтинг: 10

Замовляйте роботи у професіоналів






Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права
або ж є проблеми з її достовірністю
повідомте про це адміністратора

Технологія приготування холодних страв і закусок з фаршированих овочів української національної кухні


Дипломна
K-19582

І. ВСТУП
1.1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки
1.2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку галузі
ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА
2.1. Описати характеристику значення у харчуванні холодних страв і закусок з фаршированих овочів української національної кухні
2.2. Значення в харчуванні людини, технологія приготування, вимоги до якості готових холодних страв і закусок з фаршированих овочів української національної кухні, порядок їх оформлення та відпуску
2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування холодних страв і закусок з фаршированих овочів української національної кухні
2.4. Описати порядок організації роботи в цеху, відділення гарячого цеху (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць)
2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні холодних страв і закусок з фаршированих овочів української національної кухні, один, два види теплового обладнання
2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні холодних страв і закусок з фаршированих овочів української національної кухні
2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця
ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА
3.1. Де ви проходите виробничу практику? Її значення
3.2. Мої пропозиції щодо використання холодних страв і закусок з фаршированих овочів української національної кухні
3.3. Знайдіть цікаве про групу холодних страв і закусок з фаршированих овочів української національної кухні
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна

130

грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту,
тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати
можна дізнатись у автора цієї роботи ...

Щоб переглянути інформацію про автора
натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте секунд...
Дивіться також:



Реклама

Топ 10 авторів
lessonz lessonz 4275
В'ячеслав ID:217
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 4275
  • Зареєстрований: 07.07.2011
vipbond vipbond 3776
Вікторія Петрівна ID:74
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 3776
  • Зареєстрований: 09.01.2011
k_alena k_alena 2317
Елена ID:565
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 2317
  • Зареєстрований: 11.07.2012
Ангелина Ангелина 2138
Ангелина ID:213
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 2138
  • Зареєстрований: 05.07.2011
olga olga 1466
Ольга ID:184
  • Стать:Женщина
  • Группа: Продавці
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1466
  • Зареєстрований: 03.06.2011
uliya uliya 1449
Юлія Олександрівна ID:197
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1449
  • Зареєстрований: 19.06.2011
FPM-2007 FPM-2007 1023
Стороженко Андрій Юрійович ID:1255
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1023
  • Зареєстрований: 17.08.2014
Viktor Viktor 918
Віктор ID:273
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 918
  • Зареєстрований: 26.09.2011
mars1814 mars1814 868
Олександр ID:104
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 868
  • Зареєстрований: 16.02.2011
Nayka Nayka 546
Светлана ID:235
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 546
  • Зареєстрований: 27.07.2011
Статистика



Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0



Всі партнери



Студенський каталог готових робіт © 2025 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.