Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Приготування та подавання страв з припущених овочів
Дипломна
№ K-2046
І. ВСТУП ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Описати характеристику значення у харчуванні страв з припущених овочів 2.2. Значення у харчуванні людини, вимоги до якості готових страв з припущених овочів, порядок їх приготування та відпуску 2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування страв з припущених овочів 2.4. Описати порядок організації роботи в цеху, відділення цехів (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць) 2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні страв, один-два види теплового обладнання 2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні страв з припущених овочів 2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА 3.1. Як дотримуються режиму економії електроенергії в підприємстві, де Ви проходите виробничу практику? Його значення. 3.2. Пропозиції щодо використання страв з припущених овочів 3.3. Знайдіть цікаве про групу страв з припущених овочів СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи