Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування та подавання страв з тушкованих овочів
Дипломна
№ K-2082
І. ВСТУП 1.1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки 1.2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку галузі ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Описати характеристику значення у харчуванні страв з тушкованих овочів 2.2. Значення у харчуванні людини, вимоги до якості готових страв з тушкованих овочів, порядок їх приготування та відпуску 2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування страв з тушкованих овочів 2.4. Описати порядок організації роботи в цеху, відділення цехів (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць) 2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні страв з тушкованих овочів, один-два види теплового обладнання 2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні страв з тушкованих овочів 2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА 3.1. Як дотримуються режиму економії електроенергії в підприємстві, де Ви проходите виробничу практику? Його значення. 3.2. Пропозиції щодо використання страв з тушкованих овочів СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи