Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія хлібопекарського виробництва
Курсова
№ K-733
Вступ 4 1.Вихідні дані. 6 2.Вимоги до стандарту якості сировини. 8 3.Характеристика хлібопекарських властивостей борошна. 11 4.Обгрунтування доцільності застосування запропонованого способу приготування тіста на рідкій диспергованій фазі. 13 5.Обгрунтування вибору апаратурно-технологічної схеми приготування тіста. 14 6.Вибір і обґрунтування параметрів технологічного процесу з урахуванням сировини заданої якості 16 7. Технологічні розрахунки 17 8.Опис технологічної смеми виробництва булки Черкізівської масою 0,4кг. 22 9.Список використаної літератури 25
Ціна
100
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи