Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія виробництва плавлених сирів, їх асортимент, хімічний склад. Особливості приготування ковбасних сирів, продуктовий розрахунок
Курсова
№ K-12885
Зміст ВСТУП Розділ 1. АНАЛІТИЧНИЙ ЛІТЕРАТУРНИЙ ОГЛЯД 1.1. Характеристика та асортимент плавленого сиру що виробляється 1.2. Особливості хімічного складу, харчової та біологічної цінності плавлених сирів 1.3. Технологія та технологічна схема виробництва плавлених сирів 1.4. Якість, термін зберігання та процеси, що відбуваються при зберіганні продукту 1.5. Нові напрямки у виробництві плавлених сирів та обґрунтування вибраного напрямку досліджень Висновки за розділом 1 Розділ 2. РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЧНОЇ СХЕМИ ВИРОБНИЦТВА (ПРИГОТУВАННЯ) КОВБАСНИХ СИРІВ 2.1. Характеристика сировини та допоміжних матеріалів 2.1.1. Вимоги щодо якості сировини та допоміжних матеріалів 2.1.2. Хімічний склад, харчова цінність, показники екологічної чистоти сировини 2.1.3. Стандарти на сировину та допоміжні матеріали 2.1.4. Транспортування, приймання, зберігання 2.2. Описання технології виробництва ковбасних сирів 2.2.1. Розробка і описання технологічної схеми 2.2.2. Вимоги щодо якості готової продукції. Стандарти на готову продукцію 2.2.3. Характеристика хімічного складу та екологічної чистоти ковбасних сирів 2.3. Продуктовий розрахунок ковбасних сирів 2.3.1. Вихідні данні для розрахунку 2.3.2. Розрахунок норм витрат сировини та допоміжних матеріалів для виробництва ковбасних сирів 2.3.3. Таблиця потреб у сировині та матеріалах Висновки за розділом 2 Розділ 3. ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ЧАСТИНА. Дослідження асортименту плавлених сирів 3.1. Об'єкти, методи досліджень 3.2. Вивчення асортименту плавлених сирів вітчизняного та закордонного виробництва, що реалізується у м. Харкові 3.3. Вивчення відповідності вимогам стандартів органолептичних показників плавлених сирів, що реалізується у м. Харкові 3.4. Вивчення відповідності вимогам стандартів фізико-хімічних показників плавлених сирів, що реалізується у м. Харкові Висновки за розділом 3 ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
150
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи