Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія виготовлення йогурту "Чудо" (2,5% жирності)
Курсова
№ K-1076
Вступ Розділ 1. Сучасні технології виготовлення йогуртів 1.1. Історія розвитку йогурту 1.2. Традиційна технологія виготовлення йогуртів 1.3. Вдосконалена технологія виготовлення йогурту 1.4. Вимоги до технологічного виготовлення йогуртів Розділ 2. Загальні особливості та характеристика йогуртів«Чудо» 2.1. Загальна інформація про продукт 2.2. Основні вимоги до якості продукції 2.3. Опис основних споживчих властивостей 2.4. Чисельні значення основних характеристик продукції 2.5. Характеристика основних споживачів та ринків, опис маркетингової політики 2.6. Опис використаної сировини та методи контролю якості продукції 2.7. Обладнання для виробництва йогурту ТМ „Чудо" Розділ 3. Технологія виготовлення йогурту «Чудо» 2,5% жирності 3.1. Загальна технологія приготування йогурту «Чудо» 2,5% жирності термостатним методом 3.2. Технологічна схема виробництва йогурту «Чудо» 2,5% жирності з наповнювачами «Вишня», «Полуниця» та «Персик-маракуйа» Висновок Список використаної літератури Додатки
Ціна
100
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи