Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Дослідження процесу піноутворення під час виробництва бісквітного тіста
Курсова
№ K-27443
Дослідження процесу піноутворення під час виробництва бісквітного тіста + асортимент виробів з бісквітного тіста ЗМІСТ ВСТУП………………………………………………………………………… 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА………………………………………. 5 1.1. Технології виготовлення бісквітних напівфабрикатів………… 5 1.2. Вимоги до якості бісквітного тіста й готових виробів………… 11 1.3. Види і причини дефектів виробів із бісквітного тіста…………. 13 ВИСНОВКИ ДО РОЗДІЛУ 1…………………………………………………... 14 РОЗДІЛ 2. ОБ’ЄКТ ТА МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ………………………… 15 2.1. Обєкт та предмет дослідження………………………………….. 15 РОЗДІЛ 3. ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ ПІНОУТВОРЕННЯ ДЛЯ ОТРИМАННЯ БІСКВІТНОГО ТІСТА………………………………………... 18 3.1. Ксампан та його вплив на властивості бісквітного тіста та випечених з нього бісквітних напівфабрикатів……………………… 18 3.2. Асортимент виробів із бісквітного тіста………………………… 24 ВИСНОВКИ ДО РОЗДІЛУ 3…………………………………………………… 29 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ………………………………………………… 30 ДОДАТКИ………………………………………………………………………. 32 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ………………………………………. 37
Ціна
450
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи