Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія виготовлення бісквітного тіста основним способом та торта бісквітного "Ювілейний альбом"
Дипломна
№ K-15257
ЗМІСТ: ВСТУП. Історична довідка про етапи розвитку кондитерії та ресторанного господарства Розділ І. Технологія виготовлення тіста та кондитерського виробу Розділ ІІ. Товарознавча характеристика сировини для виготовлення кондитерського виробу Розділ ІІІ. Економічна частина Розділ ІV. Характеристика обладнання для виготовлення тіста та кондитерського виробу, правила експлуатації Розділ V. Організація робочого місця для виготовлення кондитерського виробу Розділ VI. Санітарні та гігієнічні вимоги при виготовленні кондитерського виробу Розділ VII. Охорона праці і безпека життєдіяльності під час виготовлення кондитерського виробу
Висновки Список використаної літератури Додатки
Ціна
300
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи