Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Черкаський комерційний коледж, Варіант №7, Економіка торгівельного підприємства, №3049
Контрольна робота
№ K-11314
7. Планування як інструмент обгрунтування стратегії 17. Сутність, види товарообороту підприємств сфери ресторанних господарств. Значення в умовах ринку 27. Аналіз товарооборотності сировини і товарів в підприємствах сфери ресторанних господарств Задача № 37 Визначити динаміку товарообороту в порівняльних цінах та зробити висновки. За ІІІ квартал минулого року товарооборот підприємства склав 90 тис. грн. За ІІІ квартал звітного року товарооборот становить 110 тис. грн. Ціни звітного року виросли на 20%.
Задача № 47 Проаналізувати ефективність використання оборотних активів підприємства та запропонувати шляхи підвищення ефективності. Таблиця 1 Вихідні дані Показники І квартал минулого року І квартал поточного року Товарооборот, тис. грн. 140 150 Середня сума оборотних активів, тис. грн. 110 120 Прибуток, тис. грн. 4 4,15
Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи