Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Черкаський комерційний коледж, Варіант №33, Економіка торгівельного підприємства, №3051
Контрольна робота
№ K-11316
1. Класифікація торговельних підприємств, їх характеристика 2. Організація контролю за рівнем товарних запасів 3. Задача № 22 Розрахувати роздрібний товарооборот в цілому по підприємству і по групі кондитерські вироби на плановий квартал. Зробити висновки. У передплановому періоді товарооборот склав – 180 тис.грн. в тому числі оборот по групі кондитерських виробів – 40 тис.грн. У плановому кварталі передбачається збільшити роздрібний товарооборот в цілому по підприємству на 3%, а питому вагу продажу кондитерських виробів збільшити на 1%.
4. Задача № 32 Проаналізувати товарні запаси торговельного підприємства на кінець кварталу та зробити висновки. Фактичні товарні запаси на кінець кварталу по підприємству становили – 900 т. грн. Фактичний товарооборот за квартал – 1050 т. грн. Норма товарного запасу – 70 днів
5. Задача № 41 Проаналізувати роздрібний товарооборот за квартал. Зробити висновки. Таблиця Вихідні дані Місяці План Факт % вик. плану Січень Лютий Березень 105,00 96,50 75,00 98,00 102,35 83,55 93,3 106,06 111,4 Всього 276,50 283,90 102,68
Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи