Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Черкаський комерційний коледж, Варіант №15, Товарознавство продовольчих товарів, №3061
Контрольна робота
№ K-11326
4. Поняття про потреби та їх класифікація, властивості і чинники формування потреб 18. Органічні речовини, що входять до складу продовольчих товарів, їх значення для організму людини 42. Ознаки класифікації товарів 52. Задача Визначте калорійність 300 г молока. Хімічний склад молока: води – 88%; жирів – 3,2 %; білків – 3,5 %; вуглеводів – 4,5 %; мінеральних речовин – 2,6 %.
78. Задача На оптову базу надійшла партія таких бавовняних тканин з Миколаївського текстильного комбінату: – ситець вибивний шириною 85 см кількістю 5000 м; – сатин гладкофарбований шириною 110 см кількістю 2000 м. Користуючись стандартами, визначте кількість тканини, необхідної для вибіркової перевірки якості
Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи