Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Черкаський кооперативний коледж, Варіант №7, Товарознавство продовольчих товарів, №3166
Контрольна робота
№ K-11827
7.Мікробіологія плодів, овочів і продуктів їх переробки 11. Випадки проведення товарної експертизи. Заявка на експертизу, термін її виконання 21. Ознаки класифікації вегетативних овочів Задача № 81 Встановіть вид і якість томатопродуктів, якщо вони мають однорідну уварену масу, смак і запах властиві даному виду продукту, без сторонніх присмаків і запахів, колір червоний, вміст сухих речовин – 30 %.
Задача № 94 При перевірці якості сиру "Костромський" встанов¬лено: смак – з легкою гіркотою, консистенція ніжна, пластична, рисунок відсутній, парафін осипався в деяких місцях. За іншими показниками сир відхилень від стандарту не має. Визначте якість сиру. Вкажіть маркування, яке має бути на сирі.
Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи