Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Економіка готельного господарства
Контрольна робота
№ K-18323
1. Види вартісної оцінки основних фондів підприємств готельно – ресторанного господарства 2. Аналіз оборотних фондів та матеріальної частини фондів обертання в підприємствах готельно – ресторанного господарства Задача Виручка готелю від реалізації послуг проживання у звітному році становила 9116 тис.грн. і збільшилась в порівнянні з минулим роком на 1728 тис.грн. Надано послуг: в минулому році 24042 л.-діб, в звітному – 16163 л.-діб. Основний обслуговуючий персонал готелю зменшився на 5 осіб і становив 240 осіб. Розрахувати вплив зміни чисельності працівників, обсягу наданих послуг і середньої ціни за послугу на зміну продуктивності праці (середньорічного виробітку в розрахунку на одного працівника обслуговуючого персоналу готелю).
Ціна
10
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи