Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Інноваційна діяльність ЗРГ (на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Станіславський двір")
Курсова
№ K-10308
Вступ 1. Науково тереотичні основи інноваційної діяльності у сфері ресторанного господарства 1.1. Сутність та завдання інноваційної діяльності в ресторанному господарстві при готелях 1.2. Види інноваційних технологій і методи їх поширення 1.3. Державне регулювання інноваційної діяльності в ЗРГ 2. Дослідження особливостей інноваційної діяльності ЗРГ (на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Станіславський двір") 2.1 Загальна організаційно-економічна характеристика готельно-ресторанного комплексу "Станіславський двір" 2.2 Оцінка технологічному процесу виробництва і обслуговувунню в ЗРГ 2.3. Використання інноваційних техгологій у обслуговуванні у номерах готеля 3. Шляхи удосконалення інноваційної діяльності ЗРГ 3.1. Зарубіжний досвід розвитку інноваційної діяльності в рестораному господарстві 3.2. Передумови впровадження інновацій та впровадження нового виду послуг Висновки Список використаної літератури
Ціна
100
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи