Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Визначення інновацій у готельно-туристичному бізнесі
Курсова
№ K-10460
Вступ Розділ 1. Визначення інновацій у готельно-туристичному бізнесі 1.1. Рекомбінаційні та модифікаційні інновації у готельно-туристичному бізнесі 1.2. Стадії виконання інновацій 1.3. Оцінка і контроль виконання інновацій у готельно-туристичному бізнесі 1.4. Сутність та економічне значення інновацій в ресторанному господарстві при готелях Розділ 2. Аналіз впровадження інновацій в готелі “Діамант 2.1. Характеристика готелю «Діамант 2.2. Використання інновацій у обслуговуванні у номерах готеля 2.3. Інновації в обслуговуванні в буфеті та ресторані готелю 2.4. Пропозиції щодо удосконалення ресторанної справи у готелі «Діамант Висновки Список використаної літератури
Ціна
100
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи