Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Дослідження асортименту, технологія приготування та визначення якості: салатів-коктейлів і фірмових салатів
Дипломна
№ K-15255
ЗМІСТ Вступ Розділ І. Теоретична частина 1.1. Дослідження асортименту салатів-коктейлів і фірмових салатів у національній літературі 1.2. Характеристика обробки та технологічних властивостей сировини, що використовується для приготування салатів-коктейлів і фірмових салатів 1.3. Технологія приготування салатів-коктейлів і фірмових салатів 1.4. Організація робочого місця в цеху, який призначений для приготування салатів-коктейлів і фірмових салатів 1.5. Технологія приготування вафельного тіста та асортимент виробів Розділ II. Практична частина 2.1. Аналіз технологічного процесу, оптимізація його та забезпечення якості готової продукції 2.2. Вимоги до якості салатів-коктейлів і фірмових салатів 2.3. Розробка асортименту і проекту технологічної документації 2.4. Розрахунок сировини на задану кількість порцій - (55 порцій) Розділ III. Характеристика устаткування для приготування салатів-коктейлів і фірмових салатів Розділ IV. Розробка калькуляції обраних страв Розділ V. Охорона праці і безпека життєдіяльності Висновки і пропозиції Список використаних джерел та ресурсів Internet Додатки
Ціна
300
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи