Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Дослідження асортименту, технологія приготування та визначення якості: салатів-коктейлів і фірмових салатів
Дипломна
№ K-15255
ЗМІСТ Вступ Розділ І. Теоретична частина 1.1. Дослідження асортименту салатів-коктейлів і фірмових салатів у національній літературі 1.2. Характеристика обробки та технологічних властивостей сировини, що використовується для приготування салатів-коктейлів і фірмових салатів 1.3. Технологія приготування салатів-коктейлів і фірмових салатів 1.4. Організація робочого місця в цеху, який призначений для приготування салатів-коктейлів і фірмових салатів 1.5. Технологія приготування вафельного тіста та асортимент виробів Розділ II. Практична частина 2.1. Аналіз технологічного процесу, оптимізація його та забезпечення якості готової продукції 2.2. Вимоги до якості салатів-коктейлів і фірмових салатів 2.3. Розробка асортименту і проекту технологічної документації 2.4. Розрахунок сировини на задану кількість порцій - (55 порцій) Розділ III. Характеристика устаткування для приготування салатів-коктейлів і фірмових салатів Розділ IV. Розробка калькуляції обраних страв Розділ V. Охорона праці і безпека життєдіяльності Висновки і пропозиції Список використаних джерел та ресурсів Internet Додатки
Ціна
300
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи