Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Страви з осетрової риби
Дипломна
№ K-13115
Зміст Вступ. 1. Характеристика сировини. 2.Технологічний процес приготування страви . 3. Організація виробництва(цех, устаткування,інвентар та інструменти). 4. Розрахунок вартості страв . 5. Заходи з охорони праці . 6. Санітарно-гігієнічні вимоги до роботи в цехах . Висновок . Список літературних джерел.
Є багато рисунків.
Ціна
50
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи