Меню сайту

Нові користувачі
nitro76
Користувачі
12.10.2024
sofap17156
Автори робіт
29.09.2024
Marishka
Автори робіт
19.09.2024
Maria4ka
Автори робіт
04.07.2024
ballerina
Користувачі
20.06.2024
Скільки буде 2+2 x 2=


аватар
Сергій Іванович

Рейтинг: 10
Бабій Катерина Сергіївна

Рейтинг: 19.9
Вікторія Петрівна

Рейтинг: 326.8
аватар
Васюк Тетяна Борисівна

Рейтинг: 10
Замедянська Людмила Русланівна

Рейтинг: 16
аватар
Гусак Віктор Васильович

Рейтинг: 10

Замовляйте роботи у професіоналів






Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права
або ж є проблеми з її достовірністю
повідомте про це адміністратора

Приготування кулінарних страв з осетрової риби.


Дипломна
K-10279

Вступ.
1. Характеристика сировини.
2.Технологічний процес приготування страви .
3. Організація виробництва(цех, устаткування,інвентар та інструменти).
4. Розрахунок вартості страв .
5. Заходи з охорони праці .
6. Санітарно-гігієнічні вимоги до роботи в цехах .
Висновок .
Список літературних джерел.

Рис. 4. Розбирання риби на кругляки: а, б — видалення голови, разом з нутрощами; в — нарізання риби на кругляки.
Спосіб розбирання риби з кістковим скелетом залежить від її розміру і вико¬ристання. Рибу розбирають за такою схемою: чистять луску, видаляють плав¬ники, зябра, нутрощі (через розріз на черевці), промивають. Цілою використо¬вують дрібну рибу (салаку, корюшку, свіжі оселедці) масою 75—100 г, а та¬кож рибу, призначену для банкетних страв. Рибу можна чистити вручну се¬реднім ножем кухарської трійки, шкреб¬ками або механічним способом за допомогою пристрою РО-1 у напрямі від хвоста до голови (рис. 1).

Осетрина з грибами
Продукти:
200 г філе осетра, 300 г свіжих шампіньйонів, 200 г помідор, 75 г цибулі, 200 г лимону, 100 г сиру твердих сортів, 80 г рослинного масла, перець чорний мелений, сіль.
Цибулю очистити, нашаткувати, покласти на сковороду із заздалегідь розігрітим рослинним маслом і смажити до золотистого кольору. Гриби промити, очистити, нарізувати дрібними шматочками і обсмажити з рослинним маслом на окремій сковороді. У помідорів видалити
Ціна

50 грн.

грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту,
тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати
можна дізнатись у автора цієї роботи ...

Щоб переглянути інформацію про автора
натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте секунд...
Дивіться також:



Реклама

Топ 10 авторів
lessonz lessonz 4275
В'ячеслав ID:217
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 4275
  • Зареєстрований: 07.07.2011
vipbond vipbond 3710
Вікторія Петрівна ID:74
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 3710
  • Зареєстрований: 09.01.2011
k_alena k_alena 2317
Елена ID:565
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 2317
  • Зареєстрований: 11.07.2012
Ангелина Ангелина 2138
Ангелина ID:213
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 2138
  • Зареєстрований: 05.07.2011
olga olga 1466
Ольга ID:184
  • Стать:Женщина
  • Группа: Продавці
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1466
  • Зареєстрований: 03.06.2011
uliya uliya 1449
Юлія Олександрівна ID:197
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1449
  • Зареєстрований: 19.06.2011
FPM-2007 FPM-2007 1023
Стороженко Андрій Юрійович ID:1255
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 1023
  • Зареєстрований: 17.08.2014
Viktor Viktor 918
Віктор ID:273
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 918
  • Зареєстрований: 26.09.2011
mars1814 mars1814 868
Олександр ID:104
  • Стать:Мужчина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:є
  • Робіт додано: 868
  • Зареєстрований: 16.02.2011
Nayka Nayka 546
Светлана ID:235
  • Стать:Женщина
  • Группа: Автори робіт
  • Портфоліо:немає
  • Робіт додано: 546
  • Зареєстрований: 27.07.2011
Статистика



Онлайн всего: 123
Гостей: 123
Пользователей: 0



Всі партнери



Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.