Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Приготування кулінарних страв з осетрової риби.
Дипломна
№ K-10279
Вступ. 1. Характеристика сировини. 2.Технологічний процес приготування страви . 3. Організація виробництва(цех, устаткування,інвентар та інструменти). 4. Розрахунок вартості страв . 5. Заходи з охорони праці . 6. Санітарно-гігієнічні вимоги до роботи в цехах . Висновок . Список літературних джерел.
Рис. 4. Розбирання риби на кругляки: а, б — видалення голови, разом з нутрощами; в — нарізання риби на кругляки. Спосіб розбирання риби з кістковим скелетом залежить від її розміру і вико¬ристання. Рибу розбирають за такою схемою: чистять луску, видаляють плав¬ники, зябра, нутрощі (через розріз на черевці), промивають. Цілою використо¬вують дрібну рибу (салаку, корюшку, свіжі оселедці) масою 75—100 г, а та¬кож рибу, призначену для банкетних страв. Рибу можна чистити вручну се¬реднім ножем кухарської трійки, шкреб¬ками або механічним способом за допомогою пристрою РО-1 у напрямі від хвоста до голови (рис. 1).
Осетрина з грибами Продукти: 200 г філе осетра, 300 г свіжих шампіньйонів, 200 г помідор, 75 г цибулі, 200 г лимону, 100 г сиру твердих сортів, 80 г рослинного масла, перець чорний мелений, сіль. Цибулю очистити, нашаткувати, покласти на сковороду із заздалегідь розігрітим рослинним маслом і смажити до золотистого кольору. Гриби промити, очистити, нарізувати дрібними шматочками і обсмажити з рослинним маслом на окремій сковороді. У помідорів видалити
Ціна
50 грн.
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи