Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з риби та морепродуктів
Дипломна
№ K-2088
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з риби та морепродуктів (креветки запечені під соусом; морський гребінець варений з соусом; оселедець у сметані)
ЗМІСТ
І. ВСТУП 1.1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки 1.2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку галузі ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Описати характеристику значення у харчуванні страв з риби та морепродуктів 2.2. Значення у харчуванні людини, вимоги до якості готових страв з риби та морепродуктів, порядок їх приготування та відпуску 2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування з риби та морепродуктів 2.4. Описати порядок організації роботи в цеху, відділення холодного цеху (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць) 2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні страв з риби та морепродуктів, один-два види теплового обладнання 2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні страв з риби та морепродуктів 2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА 3.1. Як дотримуються режиму економії електроенергії в підприємстві, де Ви проходите виробничу практику? Його значення. 3.2. Пропозиції щодо використання страв з риби та морепродуктів СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи