Зареєструватись
Увійти на сайт
Меню сайту
Головна сторінка
Продати роботу
Додати портфоліо
Каталог робіт
Замовити роботу
Новини сайту
Цікаві тести
Метод. вказівки
Ваші відгуки
Як продати роботу?
Питання/Відповідь
Написати адміну
Реклама на сайті
Правила сайту
Поповнення рахунку
Останні новини
Нові користувачі
sasha2006
Користувачі
19.11.2024
Ліза
Користувачі
12.11.2024
nitro76
Користувачі
12.10.2024
sofap17156
Автори робіт
29.09.2024
Marishka
Автори робіт
19.09.2024
Оцініть цей сайт
Відмінно
Добре
Непогано
Погано
Жахливо
Відповідей:
279
Результати
Великий Олександр Анатолійович
Рейтинг: 10
Зінченко Юлія Олександрівна
Рейтинг: 10
Павленко Олена Віккторівна
Рейтинг: 16
ЦАП МАР'ЯНА СТЕПАНІВНА
Рейтинг: 16.9
Анна Юрьевна
Рейтинг: 53.2
Юлия Николаевна
Рейтинг: 10
Як закріпитись у цьому блоці?
Замовляйте роботи у професіоналів
Головна
»
Харчова промисловість
Щоб додати роботу виберіть відповідну категорію
Кулінарія та продукти харчування
[254]
Процеси і апарати харчових виробництв
[5]
У розділі робіт:
259
| Показано робіт:
251-259
Сторінки:
«
1
2
3
4
5
6
Коктейлі диджестиви (вершкові, шаруваті, типу сауер)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 740 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Коктейлі диджестиви (вершкові, шаруваті, типу сауер)
Довгі змішані напої
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 582 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Довгі змішані напої
Диджестив
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 512 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Диджестив
Джин
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 687 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Джин
Абсент. Історія. Виготовлення та класифікація. Вживання. Способи подачі
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 656 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Абсент. Історія. Виготовлення та класифікація. Вживання. Способи подачі
Технологія приготування запечених рибних страв
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 870 | Автор:
olga
| Додано:
03.06.2011
Технологія приготування запечених рибних страв
Смажені та запечені страви з яєць та яєчних продуктів
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1232 | Автор:
refsbank
| Додано:
25.03.2011
Смажені та запечені страви з яєць та яєчних продуктів
Технологія виготовлення йогурту "Чудо" (2,5% жирності)
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 4622 | Автор:
refsbank
| Додано:
25.03.2011
Технологія виготовлення йогурту "Чудо" (2,5% жирності)
Технологія хлібопекарського виробництва
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1186 | Автор:
MB1103
| Додано:
12.02.2011
Технологія хлібопекарського виробництва
1-50
51-100
101-150
151-200
201-250
251-259
Форма входа
Реєстрація
Запам'ятати мене
Забув пароль ?
Реклама
Топ 10 авторів
lessonz
4275
В'ячеслав
ID:217
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
4275
Зареєстрований:
07.07.2011
vipbond
3730
Вікторія Петрівна
ID:74
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
3730
Зареєстрований:
09.01.2011
k_alena
2317
Елена
ID:565
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
2317
Зареєстрований:
11.07.2012
Ангелина
2138
Ангелина
ID:213
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
2138
Зареєстрований:
05.07.2011
olga
1466
Ольга
ID:184
Стать:
Женщина
Группа:
Продавці
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1466
Зареєстрований:
03.06.2011
uliya
1449
Юлія Олександрівна
ID:197
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1449
Зареєстрований:
19.06.2011
FPM-2007
1023
Стороженко Андрій Юрійович
ID:1255
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1023
Зареєстрований:
17.08.2014
Viktor
918
Віктор
ID:273
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
918
Зареєстрований:
26.09.2011
mars1814
868
Олександр
ID:104
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
868
Зареєстрований:
16.02.2011
Nayka
546
Светлана
ID:235
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
546
Зареєстрований:
27.07.2011
Статистика
Онлайн всего:
4
Гостей:
4
Пользователей:
0
Всі партнери
Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.