Зареєструватись
Увійти на сайт
Меню сайту
Головна сторінка
Продати роботу
Додати портфоліо
Каталог робіт
Замовити роботу
Новини сайту
Цікаві тести
Метод. вказівки
Ваші відгуки
Як продати роботу?
Питання/Відповідь
Написати адміну
Реклама на сайті
Правила сайту
Поповнення рахунку
Останні новини
Нові користувачі
sasha2006
Користувачі
19.11.2024
Ліза
Користувачі
12.11.2024
nitro76
Користувачі
12.10.2024
sofap17156
Автори робіт
29.09.2024
Marishka
Автори робіт
19.09.2024
Чи пишете ви самі роботи?
Сам(а) пишу
Купую у викладача
Допомагають друзі
Безкоштовно скачаю
Купую в інтернеті
Відповідей:
508
Результати
Гордій Ірина Володимирівна
Рейтинг: 10
Козинець Юлія Вікторівна
Рейтинг: 10
Покропивна Тетяна Миколаївна
Рейтинг: 24
Вараксіна Ольга Михайлівна
Рейтинг: 10
Савюк Юлія Федорівна
Рейтинг: 10
Галик Василь Богданович
Рейтинг: 10
Як закріпитись у цьому блоці?
Замовляйте роботи у професіоналів
Головна
»
Харчова промисловість
Щоб додати роботу виберіть відповідну категорію
Кулінарія та продукти харчування
[254]
Процеси і апарати харчових виробництв
[5]
У розділі робіт:
259
| Показано робіт:
151-200
Сторінки:
«
1
2
3
4
5
6
»
Технологія приготування та подавання яєчні
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1441 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання яєчні
Технологія приготування та подавання холодних страв та закусок з субпродуктів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1377 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання холодних страв та закусок з субпродуктів
Технологія приготування та подавання супів-пюре
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1226 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання супів-пюре
Технологія приготування та подавання страв з тушкованих овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 2429 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання страв з тушкованих овочів
Технологія приготування та подавання страв з бобових
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1068 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання страв з бобових
Технологія приготування та подавання сирників
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1328 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання сирників
Технологія приготування та подавання піци
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1885 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання піци
Технологія приготування та подавання картопляних супів з крупою
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 2147 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання картопляних супів з крупою
Технологія приготування та подавання довгих змішаних напоїв (хайбол, ріккі, баки, коллінзи, фіси)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1112 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання довгих змішаних напоїв (хайбол, ріккі, баки, коллінзи, фіси)
Технологія приготування та подавання вьязких каш
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1764 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання вьязких каш
Технологія приготування та відпуску страв з птиці
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1005 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та відпуску страв з птиці
Технологія приготування та відпуску страв з птиці (курчата з яблуками у сметані, плов з птиці, котлета по-київськи)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1405 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та відпуску страв з птиці (курчата з яблуками у сметані, плов з птиці, котлета по-київськи)
Технологія приготування та відпуск фірмових салатів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1381 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та відпуск фірмових салатів
Технологія приготування та відпуск страв із субпродуктів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1702 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та відпуск страв із субпродуктів
Технологія приготування страв з рибної котлетної маси
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1481 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування страв з рибної котлетної маси
Технологія приготування страв з м'ясної котлетної маси
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1629 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування страв з м'ясної котлетної маси
Технологія приготування салатів та гарячих закусок (салат Мрія, закуска курка в торбі)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1670 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування салатів та гарячих закусок (салат Мрія, закуска курка в торбі)
Технологія приготування салатів та гарячих закусок (салат Зірочка, м’ясні косички)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 915 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування салатів та гарячих закусок (салат Зірочка, м’ясні косички)
Технологія приготування рулету з маком
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 887 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування рулету з маком
Технологія приготування пуншів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 976 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування пуншів
Технологія приготування напоїв на основі джину
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 993 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування напоїв на основі джину
Технологія приготування напівфабрикатів з котлетної маси (рибної)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1109 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування напівфабрикатів з котлетної маси (рибної)
Технологія приготування листкового тіста
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1611 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування листкового тіста
Технологія приготування кондитерських кремів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 766 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування кондитерських кремів
Технологія приготування коктейлів-аперитивів на основі коньяку
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1001 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування коктейлів-аперитивів на основі коньяку
Технологія приготування коктейлів групи фліп
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1209 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування коктейлів групи фліп
Технологія приготування капусняків
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1419 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування капусняків
Технологія приготування і подавання вареників з сиром
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1101 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування і подавання вареників з сиром
Технологія приготування дріжджового опарного тіста та булочки цукрової з нього
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1920 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування дріжджового опарного тіста та булочки цукрової з нього
Технологія приготування довгих змішаних напоїв групи куллер
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1188 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування довгих змішаних напоїв групи куллер
Технологія приготування глінтвейну
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 778 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування глінтвейну
ТЕХНІКА ПРИГОТУВАННЯ ЗМІШАНИХ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ВІСКІ
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 934 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
ТЕХНІКА ПРИГОТУВАННЯ ЗМІШАНИХ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ВІСКІ
Страви зі смажених овочів у фритюрі
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1240 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Страви зі смажених овочів у фритюрі
Страви з натуральної січеної маси
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1253 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Страви з натуральної січеної маси
Приготування холодних страв та закусок
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 889 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування холодних страв та закусок
Приготування тортів із бісквітного тіста
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 895 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування тортів із бісквітного тіста
Приготування та подавання страв з субпродуктів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1552 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування та подавання страв з субпродуктів
Приготування та подавання страв з припущених овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1080 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування та подавання страв з припущених овочів
Приготування та подавання розсольників
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 807 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування та подавання розсольників
Приготування та подавання заправних супів (солянки)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1079 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування та подавання заправних супів (солянки)
Приготування та подавання вареників з грибами
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1001 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування та подавання вареників з грибами
Приготування та відпуск страв зі смажених овочів основним способом
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1075 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування та відпуск страв зі смажених овочів основним способом
Приготування та відпуск страв зі смажених овочів основним способом
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 851 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування та відпуск страв зі смажених овочів основним способом
Приготування та відпуск страв з макаронних виробів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1437 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування та відпуск страв з макаронних виробів
Приготування та відпуск страв з варених овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1131 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування та відпуск страв з варених овочів
Приготування страв з тушкованих овочів (овочі тушковані (рагу з овочів), голубці з картоплею, перець, фарширований по-домашньому)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1520 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування страв з тушкованих овочів (овочі тушковані (рагу з овочів), голубці з картоплею, перець, фарширований по-домашньому)
Приготування страв з макаронних виробів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1209 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування страв з макаронних виробів
Приготування страв з бобових
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 939 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування страв з бобових
Приготування сиропів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1016 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування сиропів
Приготування коктейлів-джулепів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1015 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування коктейлів-джулепів
1-50
51-100
101-150
151-200
201-250
251-259
Форма входа
Реєстрація
Запам'ятати мене
Забув пароль ?
Реклама
Топ 10 авторів
lessonz
4275
В'ячеслав
ID:217
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
4275
Зареєстрований:
07.07.2011
vipbond
3730
Вікторія Петрівна
ID:74
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
3730
Зареєстрований:
09.01.2011
k_alena
2317
Елена
ID:565
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
2317
Зареєстрований:
11.07.2012
Ангелина
2138
Ангелина
ID:213
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
2138
Зареєстрований:
05.07.2011
olga
1466
Ольга
ID:184
Стать:
Женщина
Группа:
Продавці
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1466
Зареєстрований:
03.06.2011
uliya
1449
Юлія Олександрівна
ID:197
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1449
Зареєстрований:
19.06.2011
FPM-2007
1023
Стороженко Андрій Юрійович
ID:1255
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1023
Зареєстрований:
17.08.2014
Viktor
918
Віктор
ID:273
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
918
Зареєстрований:
26.09.2011
mars1814
868
Олександр
ID:104
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
868
Зареєстрований:
16.02.2011
Nayka
546
Светлана
ID:235
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
546
Зареєстрований:
27.07.2011
Статистика
Онлайн всего:
3
Гостей:
3
Пользователей:
0
Всі партнери
Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.