Зареєструватись
Увійти на сайт
Меню сайту
Головна сторінка
Продати роботу
Додати портфоліо
Каталог робіт
Замовити роботу
Новини сайту
Цікаві тести
Метод. вказівки
Ваші відгуки
Як продати роботу?
Питання/Відповідь
Написати адміну
Реклама на сайті
Правила сайту
Поповнення рахунку
Останні новини
Нові користувачі
sasha2006
Користувачі
19.11.2024
Ліза
Користувачі
12.11.2024
nitro76
Користувачі
12.10.2024
sofap17156
Автори робіт
29.09.2024
Marishka
Автори робіт
19.09.2024
Скільки буде 2+2 x 2=
8
4
6
7
Відповідей:
816
Результати
Котова Ксения Александровна
Рейтинг: 10
Галик Василь Богданович
Рейтинг: 10
Юлия Николаевна
Рейтинг: 10
Книш Юлія Володимирівна
Рейтинг: 10
Колеснік Наталія Леонідівна
Рейтинг: 10
Яцишина Ольга Василівна
Рейтинг: 10
Як закріпитись у цьому блоці?
Замовляйте роботи у професіоналів
Головна
»
Харчова промисловість
Щоб додати роботу виберіть відповідну категорію
Кулінарія та продукти харчування
[254]
Процеси і апарати харчових виробництв
[5]
У розділі робіт:
259
| Показано робіт:
201-250
Сторінки:
«
1
2
3
4
5
6
»
Подача та форма нарізання овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1213 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Подача та форма нарізання овочів
Оформлення, приготування та подача коктейлів-аперитивів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1907 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Оформлення, приготування та подача коктейлів-аперитивів
Організація обслуговування споживачів у ресторані
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 806 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Організація обслуговування споживачів у ресторані
Організація обслуговування у ресторанах
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1533 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Організація обслуговування у ресторанах
Організація обслуговування в закладах громадського харчування. Правила подачі гарчих страв та закусок
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 841 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Організація обслуговування в закладах громадського харчування. Правила подачі гарчих страв та закусок
Організація банкету з частковим обслуговуванням офіціантами
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 827 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Організація банкету з частковим обслуговуванням офіціантами
Обслуговування відвідувачів в закладах ресторанного господарства на прикладі тратторії
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 2242 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Обслуговування відвідувачів в закладах ресторанного господарства на прикладі тратторії
Натуральні виноградні вина
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 631 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Натуральні виноградні вина
Коктейлі-аперитиви
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 648 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Коктейлі-аперитиви
Довгі змішані напої групи шпріцер
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 865 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Довгі змішані напої групи шпріцер
Довгі змішані напої групи хайбол
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1102 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Довгі змішані напої групи хайбол
Бісквітне тісто та вироби з нього
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 844 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Бісквітне тісто та вироби з нього
Cтрави зі смажених овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 689 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Cтрави зі смажених овочів
Cтрави з котлетної маси
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 685 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Cтрави з котлетної маси
Технологія приготування та прикрашання весільного короваю
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1398 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Технологія приготування та прикрашання весільного короваю
Технологія приготування салатів та гарячих закусок (салат Мрія, фарширована качка)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1084 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Технологія приготування салатів та гарячих закусок (салат Мрія, фарширована качка)
Технологія приготування кондитерських напівфабрикатів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1036 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Технологія приготування кондитерських напівфабрикатів
Технологія приготування здоби Виборгської
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1307 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Технологія приготування здоби Виборгської
Характеристика супутніх компонентів, які використовуються в змішаних напоях та сервіровка (коктейлів) напоїв
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1074 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Характеристика супутніх компонентів, які використовуються в змішаних напоях та сервіровка (коктейлів) напоїв
Характеристика супутніх компонентів, які використовуються в змішаних напоях та сервіровка (коктейлів) напоїв - 1
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1053 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Характеристика супутніх компонентів, які використовуються в змішаних напоях та сервіровка (коктейлів) напоїв - 1
Технологія приготування, подавання смажених та запечених страв з сиру
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 668 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування, подавання смажених та запечених страв з сиру
Технологія приготування, оформлення та подавання страв, гарнірів з варених овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1272 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування, оформлення та подавання страв, гарнірів з варених овочів
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з свіжих овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 924 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з свіжих овочів
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з оселедців
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 923 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з оселедців
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з бобових
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1090 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з бобових
Технологія приготування, оформлення та подавання салатів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1904 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування, оформлення та подавання салатів
Технологія приготування холодних страв
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 857 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування холодних страв
Технологія приготування та подавання гарнірів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 958 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування та подавання гарнірів
Технологія приготування страв з птиці
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1757 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування страв з птиці
Технологія приготування солодких та молочних супів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1305 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування солодких та молочних супів
Технологія приготування пряника дорожнього, пряника глазурованого, коржика цукрового
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 963 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування пряника дорожнього, пряника глазурованого, коржика цукрового
Технологія приготування і оформлення та подавання страв із котлетної маси м’яса
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 652 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування і оформлення та подавання страв із котлетної маси м’яса
Технологія приготування і оформлення та подавання страв із запечених яєць
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 662 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування і оформлення та подавання страв із запечених яєць
Технологія приготування і оформлення та подавання страв із борошна
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 651 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування і оформлення та подавання страв із борошна
Технологія приготування і оформлення та подавання страв зі смажених овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 640 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування і оформлення та подавання страв зі смажених овочів
Технологія приготування і оформлення та подавання смажених страв із яєць
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 955 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Технологія приготування і оформлення та подавання смажених страв із яєць
Страви української національної кухні. Тушковані м'ясні страви: верещака, шпундра, свинина тушкована з капустою і яблуками
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 732 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Страви української національної кухні. Тушковані м'ясні страви: верещака, шпундра, свинина тушкована з капустою і яблуками
Страви з сиру - пудинги, запіканки
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 779 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Страви з сиру - пудинги, запіканки
Спланувати роботу кондитерського цеху по виготовленню тістечок (“Картопля”, “Картопля глазурована”, “Барильце глазуроване”) 120 кг в зміну
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 672 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Спланувати роботу кондитерського цеху по виготовленню тістечок (“Картопля”, “Картопля глазурована”, “Барильце глазуроване”) 120 кг в зміну
РОМ
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 536 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
РОМ
Приготування та подача напівфабрикатів з борошна (вареники, пельмені, галушки)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 677 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Приготування та подача напівфабрикатів з борошна (вареники, пельмені, галушки)
Приготування та подавання страв зі смажених у фритюрі овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 602 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Приготування та подавання страв зі смажених у фритюрі овочів
Приготування страв та закусок з овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 946 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Приготування страв та закусок з овочів
Оформлення, приготування та подача коктейлів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 814 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Оформлення, приготування та подача коктейлів
Організація роботи бармена
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 610 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Організація роботи бармена
Міцні алкогольні напої на основі фруктів і ягід
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 587 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Міцні алкогольні напої на основі фруктів і ягід
Макаронні вироби та страви з них
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 611 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Макаронні вироби та страви з них
Кулінарний розруб, виділення частин, сортування, призначення яловичини
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 784 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Кулінарний розруб, виділення частин, сортування, призначення яловичини
Кріплені вина
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 514 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Кріплені вина
Коньяк
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 515 | Автор:
olga
| Додано:
05.06.2011
Коньяк
1-50
51-100
101-150
151-200
201-250
251-259
Форма входа
Реєстрація
Запам'ятати мене
Забув пароль ?
Реклама
Топ 10 авторів
lessonz
4275
В'ячеслав
ID:217
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
4275
Зареєстрований:
07.07.2011
vipbond
3730
Вікторія Петрівна
ID:74
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
3730
Зареєстрований:
09.01.2011
k_alena
2317
Елена
ID:565
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
2317
Зареєстрований:
11.07.2012
Ангелина
2138
Ангелина
ID:213
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
2138
Зареєстрований:
05.07.2011
olga
1466
Ольга
ID:184
Стать:
Женщина
Группа:
Продавці
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1466
Зареєстрований:
03.06.2011
uliya
1449
Юлія Олександрівна
ID:197
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1449
Зареєстрований:
19.06.2011
FPM-2007
1023
Стороженко Андрій Юрійович
ID:1255
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1023
Зареєстрований:
17.08.2014
Viktor
918
Віктор
ID:273
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
918
Зареєстрований:
26.09.2011
mars1814
868
Олександр
ID:104
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
868
Зареєстрований:
16.02.2011
Nayka
546
Светлана
ID:235
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
546
Зареєстрований:
27.07.2011
Статистика
Онлайн всего:
4
Гостей:
4
Пользователей:
0
Всі партнери
Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.