Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ХОЛОДНОГО ЦЕХУ В РЕСТОРАНІ
Курсова
№ K-22150
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА ОСНОВНОГО ВИРОБНИЦТВА ТА РОБОТИ ХОЛОДНОГО ЦЕХУ В РЕСТОРАНІ 1.1. Сутність та основне призначення роботи холодного цеху 1.2. Технологічний процес роботи холодного цеху 1.3. Планування та організація робочих місць холодного цеху 1.4. Матеріально-технічне забезпечення холодного цеху ресторану РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ОСНОВНОГО ВИРОБНИЦТВА ТА РОБОТИ ХОЛОДНОГО ЦЕХУ В РЕСТОРАНІ «ДОКТОР ГУРВІН» 2.1. Характеристика роботи холодного цеху ресторану «Доктор Гурвін» 2.2. Розробка виробничої програми холодного цеху ресторану «Доктор Гурвін» 2.3. Підбір обладнання для ефективної роботи холодного цеху ресторану «Доктор Гурвін» 2.4. Розрахунок робочої сили і складання графіка виходу роботи працівників холодного цеху ресторану «Доктор Гурвін» РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ТА ПРОЦЕСИ ПОКРАЩЕННЯ РОБОТИ Х.Ц. РЕСТОРАНУ «ДОКТОР ГУРВІН» 3.1. Проект удосконалення організації роботи основного виробництва та холодного цеху ресторану «Доктор Гурвін» 3.2. Соціально-економічна ефективність запропонованого проекту ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Ціна
70
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи