Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Черкаський кооперативний коледж, Варіант №6, Товарознавство продовольчих товарів, №3165
Контрольна робота
№ K-11826
1. Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів 2. Випадки проведення товарної експертизи 3. Задача № 75 На овочеву базу 15 жовтня надійшла партія цибулі господарсько-ботанічного сорту Безсонівський кількістю 450 ящиків масою нетто по 15 кг в кожному. Під час аналізу встановлено, що цибулин, менших за стандартний розмір – 1,5 кг, з недостатньо підсохлою шийкою – 0,9 кг, оголених – 0,5 кг. Інші показники відповідають нормам.
4. Задача № 99 Визначте якість соленої скумбрії без голови, що містить 10 % солі, на поверхні незначне пожовтіння, по 2-3 поверхневих пошкодження на окремих екземплярах риби. Консистенція щільна, на поверхні незначні зриви шкіри площею 1-1,5 . Укажіть поділ скумбрії за довжиною та за вмістом солі.
Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи