Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Черкаський кооперативний коледж, Варіант №17, Товарознавство продовольчих товарів, №3170
Контрольна робота
№ K-11831
3. Мікрофлора повітря 16. Види актів експертизи товарів, особливості їх оформлення 36. Характеристика сушених, солених і маринованих грибів за харчовою цінністю 73. Характеристика асортименту харчових концентратів за споживною цінністю Задача № 86 При прийманні картопляного крохмалю в кількості 400 кг без чіткого маркування на тарі було встановлено, що масова частка вологи становила 22 %, золи у перерахунку на абсолютну суху речовину – 0,5, %, кислотність – 8 °Т, кількість краплин на 1 дм – 200 шт. Масова частка сірчаного ангідриду – 0,005 %. Зробіть висновки про якість крохмалю, встановіть сорт крохмалю. Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи