Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Черкаський кооперативний коледж, Варіант №17, Товарознавство продовольчих товарів, №3170
Контрольна робота
№ K-11831
3. Мікрофлора повітря 16. Види актів експертизи товарів, особливості їх оформлення 36. Характеристика сушених, солених і маринованих грибів за харчовою цінністю 73. Характеристика асортименту харчових концентратів за споживною цінністю Задача № 86 При прийманні картопляного крохмалю в кількості 400 кг без чіткого маркування на тарі було встановлено, що масова частка вологи становила 22 %, золи у перерахунку на абсолютну суху речовину – 0,5, %, кислотність – 8 °Т, кількість краплин на 1 дм – 200 шт. Масова частка сірчаного ангідриду – 0,005 %. Зробіть висновки про якість крохмалю, встановіть сорт крохмалю. Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи