Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Черкаський кооперативний коледж, Варіант №8, Товарознавство продовольчих товарів, №3167
Контрольна робота
№ K-11828
9. Види харчових отруєнь мікробного походження, шляхи їх попередження 10. Експертиза споживчих якостей товарів та її основні види, завдання та організаційна будова її органів 60. Класифікація кухонної солі за видами та якістю Задача № 92 На складі зберігалося кріплене виноградне вино "Портвейн" – 6 ящиків при температурі 12° – 14°С, відносній вологості повітря 70 – 75 %. При зберіганні протягом трьох місяців вино почало псуватися: колір став брудно-бурий, смак негармонійний, на дно випав чорний осад. Вам, як товарознавцю, необхідно зробити висновки щодо якості вина, його подальшого зберігання і реалізації.
Задача № 100 Під час приймання партії риби, маркованої як "Морожений хек сріблястий" 1-го сорту, виявлено, що риба не розроблена, довжиною 21-23 см, поверхня потьмяніла, консистенція м'яса після дефростації слабка, у вареному вигляді щільна, бульйон мутний, смак і запах нормальні. Встановіть, чи відповідає фактична якість даної партії риби маркуванню.
Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи