Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Черкаський кооперативний коледж, Варіант №14, Товарознавство продовольчих товарів, №3168
Контрольна робота
№ K-11829
8. Види харчових інфекцій, заходи їх попередження 15. Основні положення Інструкції про порядок проведення експертизи в Торгово-промисловій палаті України 33. Порівняльна характеристика заморожених плодоовочевих продуктів 73. Характеристика асортименту харчових концентратів за споживною цінністю Задача № 99 Визначте якість соленої скумбрії без голови, що містить 10 % солі, на поверхні незначне пожовтіння, по 2 - 3 по¬верхневих пошкодження на окремих екземплярах риби. Кон¬систенція щільна, на поверхні незначні зриви шкіри площею 1 - 1,5 см2. Укажіть поділ скумбрії за довжиною та за вмістом солі. Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи