Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Черкаський кооперативний коледж, Варіант №15, Товарознавство продовольчих товарів, №3169
Контрольна робота
№ K-11830
1. Роль мікроорганізмів у природі, житті і господарській діяльності людини 14. Конкурентоспроможність і якість товарів 30. Порівняльна характеристика горіхоплідних за споживчими властивостями 72. Порівняльні ознаки асортименту рибних консервів за споживчими властивостями Задача № 88 При прийманні партії цукру-піску сумнівної якості кількістю 50 мішків по 50 кг кожний був підготовлений зразок для лабораторного аналізу, який показав, що цукор має однорідні кристали з нечітко вираженими гранями; колір білий, без блиску, з наявністю липкості, вологість – 0,2%, вміст сахарози – 99,65%. Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи