Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Черкаський кооперативний коледж, Варіант №15, Товарознавство продовольчих товарів, №3169
Контрольна робота
№ K-11830
1. Роль мікроорганізмів у природі, житті і господарській діяльності людини 14. Конкурентоспроможність і якість товарів 30. Порівняльна характеристика горіхоплідних за споживчими властивостями 72. Порівняльні ознаки асортименту рибних консервів за споживчими властивостями Задача № 88 При прийманні партії цукру-піску сумнівної якості кількістю 50 мішків по 50 кг кожний був підготовлений зразок для лабораторного аналізу, який показав, що цукор має однорідні кристали з нечітко вираженими гранями; колір білий, без блиску, з наявністю липкості, вологість – 0,2%, вміст сахарози – 99,65%. Література
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи