Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Приготування солодких страв у барі-ресторані
Дипломна
№ K-10033
ЗМІСТ
Вступ 3 1. Технологічна частина 5 1.1. Приготування солодких страв у барі-ресторані «Каскад» 6 1.2. Обслуговування бенкетів сімейного типу у ресторані «Каскад» 17 1.3. Приготування алкогольних змішаних напоїв на основі коньяку у барі-ресторані «Касакад» 22 2. Організаційна частина 30 2.1. Організація робочих місць кухаря 31 2.2. Організація робочого місця офіціанта 35 2.3. Організація робочого місця бармена 36 3. Санітарні вимоги на робочих місцях 38 3.1. Основні вимоги до санітарії та гігієни, яких потрібно дотримуватись під час приготування страв 39 3.2. Основні вимоги до санітарії та гігієни, яких потрібно дотримуватись під час обслуговування відвідувачів, вимоги до посуду, приборів та столової білизни 41 4. Економічна частина 42 5. Охорона праці і техніка безпеки 48 Висновки 52 Додатки 54 Список рекомендованої літератури 56
Ціна
договірна
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи