Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Приготування та подавання вареників з грибами
Дипломна
№ K-2043
ВСТУП 1. ЗНАЧЕННЯ ВИРОБІВ З БОРОШНА В ХАРЧУВАННІ ЛЮДИНИ 2. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА ОСНОВНОЇ СИРОВИНИ 2.1. Товарознавча характеристика борошна 2.2. Товарознавча характеристика яєць 3. ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ТА ПРАВИЛА ПОДАЧІ ВАРЕНИКІВ З ГРИБАМИ 3.1. Підготовка сировини 3.2. Технологічна схема приготування страви вареники з грибами 3.3. Технологічна картка страви вареники з грибами 4. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ВИРОБНИЧОГО ПРИМІЩЕННЯ 4.1. Характеристика гарячого цеху 5. ОБЛАДНАННЯ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ВАРЕНИКІВ З ГРИБАМИ 5.1. Електрична плита 5.2. Просіювач борошна 5.3. Машина тістомісильна 5.4. Машина для розкачування тіста 6. САНІТАРНІ ВИМОГИ 6.1. Санітарні вимоги до посуду та інвентарю 6.2. Санітарні вимоги до особистої гігієни кухаря 7. ПРАВИЛА ЕКСПЛУАТАЦІЇ, ВИМОГИ ОХОРОНИ ПРАЦІ, ТЕХНІКИ БЕЗПЕКИ, ПРОТИПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ПРИ ПРИГОТУВАННІ ВАРЕНИКІВ З ГРИБАМИ 8. ВИКОРИСТАНА ЛІТЕРАТУРА
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи