Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
технологія та організація приготування страв згідно з меню
Дипломна
№ K-27964
• Вступ 6-7 • Технологія приготування страв 8-15 • Розрахунок сировини і продуктів для приготування страв 16-30 • Характеристика сировини, яка використовується для приготування страв 31-35 • Організація робочих місць кухаря під час виготовлення страв і виробів36-40 • Характеристика обладнання, інвентаря, інструментів і посуду, які використовуються для приготування страв 41-44 • Техніка безпеки праці і санітарні вимоги до кулінарної обробки продуктів 45 • Висновок 46 • Список використаної літератури 47
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи