Зареєструватись
Увійти на сайт
Меню сайту
Головна сторінка
Продати роботу
Додати портфоліо
Каталог робіт
Замовити роботу
Новини сайту
Цікаві тести
Метод. вказівки
Ваші відгуки
Як продати роботу?
Питання/Відповідь
Написати адміну
Реклама на сайті
Правила сайту
Поповнення рахунку
Останні новини
Нові користувачі
nitro76
Користувачі
12.10.2024
sofap17156
Автори робіт
29.09.2024
Marishka
Автори робіт
19.09.2024
Maria4ka
Автори робіт
04.07.2024
ballerina
Користувачі
20.06.2024
Оцініть цей сайт
Відмінно
Добре
Непогано
Погано
Жахливо
Відповідей:
278
Результати
Павленко Олена Віккторівна
Рейтинг: 16
Коренівська Валентина Василівна
Рейтинг: 11
Дар`я Дзен
Рейтинг: 10
Когут Олег Богданович
Рейтинг: 16
Комарницький Євген Євгенович
Рейтинг: 10
Гарус Марина Василівна
Рейтинг: 10
Як закріпитись у цьому блоці?
Замовляйте роботи у професіоналів
Головна
»
Каталог
» Материалы пользователя [olga]
У розділі матеріалів:
1466
Показано матеріалів:
1151-1200
Сторінки:
«
1
2
...
22
23
24
25
26
...
29
30
»
Методи реалізації Центральним банком грошово-кредитної політики держави
Тип: Курсова |
Гроші і кредит
| Переглядів: 1036 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Методи реалізації Центральним банком грошово-кредитної політики держави
Еволюція кредитної системи України та її роль у економічному розвитку суспільства
Тип: Курсова |
Гроші і кредит
| Переглядів: 819 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Еволюція кредитної системи України та її роль у економічному розвитку суспільства
Технологія приготування та прикрашання весільного короваю
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1393 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Технологія приготування та прикрашання весільного короваю
Технологія приготування салатів та гарячих закусок (салат Мрія, фарширована качка)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1082 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Технологія приготування салатів та гарячих закусок (салат Мрія, фарширована качка)
Технологія приготування кондитерських напівфабрикатів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1033 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Технологія приготування кондитерських напівфабрикатів
Технологія приготування здоби Виборгської
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1303 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Технологія приготування здоби Виборгської
СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНА РОБОТА З МОЛОДИМИ СІМ’ЯМИ У СФЕРІ ПОПЕРЕДЖЕННЯ КОНФЛІКТІВ
Тип: Дипломна |
Соціологія
| Переглядів: 1279 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНА РОБОТА З МОЛОДИМИ СІМ’ЯМИ У СФЕРІ ПОПЕРЕДЖЕННЯ КОНФЛІКТІВ
Ціннісна орієнтація студентів психологічного факультету
Тип: Дипломна |
Загальна психологія
| Переглядів: 535 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Ціннісна орієнтація студентів психологічного факультету
Перспективи застосування різних методів організації виробництва в умовах ринку
Тип: Магістерська |
Економіка підприємства
| Переглядів: 468 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Перспективи застосування різних методів організації виробництва в умовах ринку
Облік, аналіз та аудит заборгованості за товари, роботи та послуги
Тип: Магістерська |
Бухгалтерський облік, оподаткування
| Переглядів: 456 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Облік, аналіз та аудит заборгованості за товари, роботи та послуги
Фінансовий облік готової продукції
Тип: Курсова |
Фінанси
| Переглядів: 751 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Фінансовий облік готової продукції
Фінансовий лізинг
Тип: Курсова |
Фінанси
| Переглядів: 1172 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Фінансовий лізинг
Фінансове забезпечення інноваційної діяльності промислових підприємств.
Тип: Курсова |
Фінанси
| Переглядів: 1023 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Фінансове забезпечення інноваційної діяльності промислових підприємств.
Управління емісійною політикою підприємства
Тип: Курсова |
Фінанси
| Переглядів: 689 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Управління емісійною політикою підприємства
ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА
Тип: Реферат |
Фінанси
| Переглядів: 735 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА
Структура капіталу та її регулювання
Тип: Курсова |
Фінанси
| Переглядів: 408 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Структура капіталу та її регулювання
Особливості надання банківських послуг
Тип: Курсова |
Фінанси
| Переглядів: 696 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Особливості надання банківських послуг
Оподаткування юридичних осіб в Україні
Тип: Курсова |
Фінанси
| Переглядів: 633 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Оподаткування юридичних осіб в Україні
НОРМАТИВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ГРОШОВОГО ОБІГУ
Тип: Курсова |
Фінанси
| Переглядів: 541 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
НОРМАТИВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ГРОШОВОГО ОБІГУ
Економічна суть фінансового стану підприємства
Тип: Курсова |
Фінанси
| Переглядів: 627 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Економічна суть фінансового стану підприємства
Вплив оподаткування на результати діяльності підприємства
Тип: Курсова |
Фінанси
| Переглядів: 712 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Вплив оподаткування на результати діяльності підприємства
Власний капітал банку
Тип: Курсова |
Фінанси
| Переглядів: 576 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Власний капітал банку
Аналіз фінансового стану підприємства
Тип: Курсова |
Фінанси
| Переглядів: 667 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Аналіз фінансового стану підприємства
Аналіз показників рентабельності фінансово-господарської діяльності підприємства
Тип: Курсова |
Фінанси
| Переглядів: 738 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Аналіз показників рентабельності фінансово-господарської діяльності підприємства
АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ФІНАНСОВИХ РЕСУРСІВ
Тип: Курсова |
Фінанси
| Переглядів: 682 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ФІНАНСОВИХ РЕСУРСІВ
Аналіз доходів та витрат банку
Тип: Курсова |
Фінанси
| Переглядів: 772 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Аналіз доходів та витрат банку
Якість послуг у готельному підприємстві
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1173 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Якість послуг у готельному підприємстві
Якість обслуговування у готелі
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 574 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Якість обслуговування у готелі
ХАРАКТЕРИСТИКА ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ ТА ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1047 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
ХАРАКТЕРИСТИКА ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ ТА ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Управління якістю послуг у готелі
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 623 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Управління якістю послуг у готелі
Управління номерним фондом
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 597 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Управління номерним фондом
Управління групами у готельному комплексі
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 507 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Управління групами у готельному комплексі
Удосконалення організації праці персоналу
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 836 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Удосконалення організації праці персоналу
Технологія обслуговування банкетів
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 504 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Технологія обслуговування банкетів
Технологія забезпечення безпеки середовища гостинності
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 568 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Технологія забезпечення безпеки середовища гостинності
СУТНІСТЬ ТА ЗМІСТ УПРАВЛІННЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ У ГОТЕЛІ
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 711 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
СУТНІСТЬ ТА ЗМІСТ УПРАВЛІННЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ У ГОТЕЛІ
Складові внутрішнього середовища організації та їх взаємозалежність
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 700 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Складові внутрішнього середовища організації та їх взаємозалежність
СЕРВІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ В РЕСТОРАНІ
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 726 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
СЕРВІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ В РЕСТОРАНІ
РЕЛІГІЄЗНАВЧИЙ ТУРИЗМ В УКРАЇНІ
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 653 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
РЕЛІГІЄЗНАВЧИЙ ТУРИЗМ В УКРАЇНІ
Оцінка впливу чинників зовнішнього середовища на діяльність готельного підприємства
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 888 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Оцінка впливу чинників зовнішнього середовища на діяльність готельного підприємства
Особливості технології обслуговування іноземних туристів у готелі
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 947 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Особливості технології обслуговування іноземних туристів у готелі
ОСОБЛИВОСТІ ПРИЙОМУ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1518 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
ОСОБЛИВОСТІ ПРИЙОМУ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ
ОСОБЛИВОСТІ ПРИЙОМУ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ-2
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1294 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
ОСОБЛИВОСТІ ПРИЙОМУ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ-2
Особливості прийому іноземних туристів та правила реєстрації їх у готелі
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1131 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Особливості прийому іноземних туристів та правила реєстрації їх у готелі
ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ ХАРЧУВАННЯМ
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 711 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ ХАРЧУВАННЯМ
Особливості організації надання послуг іноземним туристам
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 659 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Особливості організації надання послуг іноземним туристам
Особливості організації надання послуг іноземним туристам-2
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 727 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
Особливості організації надання послуг іноземним туристам-2
ОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЇ НАДАННЯ ПОСЛУГ ХАРЧУВАННЯ В ГОТЕЛЯХ
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1218 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
ОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЇ НАДАННЯ ПОСЛУГ ХАРЧУВАННЯ В ГОТЕЛЯХ
ОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЇ НАДАННЯ ПОСЛУГ РОЗМІЩЕННЯ В ЗАКЛАДАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 693 | Автор:
olga
| Додано:
08.06.2011
ОСНОВИ ТЕХНОЛОГІЇ НАДАННЯ ПОСЛУГ РОЗМІЩЕННЯ В ЗАКЛАДАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА
ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 766 | Автор:
olga
| Додано:
07.06.2011
ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ
1-50
51-100
...
1051-1100
1101-1150
1151-1200
1201-1250
1251-1300
...
1401-1450
1451-1466
Форма входа
Реєстрація
Запам'ятати мене
Забув пароль ?
Реклама
Топ 10 авторів
lessonz
4275
В'ячеслав
ID:217
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
4275
Зареєстрований:
07.07.2011
vipbond
3710
Вікторія Петрівна
ID:74
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
3710
Зареєстрований:
09.01.2011
k_alena
2317
Елена
ID:565
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
2317
Зареєстрований:
11.07.2012
Ангелина
2138
Ангелина
ID:213
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
2138
Зареєстрований:
05.07.2011
olga
1466
Ольга
ID:184
Стать:
Женщина
Группа:
Продавці
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1466
Зареєстрований:
03.06.2011
uliya
1449
Юлія Олександрівна
ID:197
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1449
Зареєстрований:
19.06.2011
FPM-2007
1023
Стороженко Андрій Юрійович
ID:1255
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1023
Зареєстрований:
17.08.2014
Viktor
918
Віктор
ID:273
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
918
Зареєстрований:
26.09.2011
mars1814
868
Олександр
ID:104
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
868
Зареєстрований:
16.02.2011
Nayka
546
Светлана
ID:235
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
546
Зареєстрований:
27.07.2011
Статистика
Онлайн всего:
1
Гостей:
1
Пользователей:
0
Всі партнери
Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.