Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування здоби Виборгської
Дипломна
№ K-1932
І. ВСТУП ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Сировина хлібопекарського виробництва 2.2. Характеристика здобних виробів 2.3. Технологічна схема виготовлення здоби виборзької 2.4. Виготовлення здоби виборзької 2.5. Приготування тіста 2.6. Режими випікання ІІІ. ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ, ОХОРОНА ПРАЦІ ТА ПРАВИЛА САНІТАРІЇ 3.1. Техніка безпеки під час оброблення тіста 3.2. Техніка безпеки під час випікання хлібобулочних виробів 3.3. Забезпечення охорони праці 3.4. Санітарно-гігієнічні вимоги до виробництва хліба СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Ціна
100,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи