Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування кондитерських напівфабрикатів
Дипломна
№ K-1933
І. ВСТУП ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Товарознавча характеристика сировини та продуктів 2.2. Оздоблювальні напівфабрикати для тістечок і тортів і способи обробки ІІІ. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАЦІ КОНДИТЕРА НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧУВАННЯ 3.1. Форми організації праці в цеху 3.2. Посуд і інвентар ІV. ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ ТА САНІТАРІЯ КОНДИТЕРСЬКОГО ЦЕХУ 4.1. Техніка безпеки при роботі з електроустаткуванням 4.2. Санітарні вимоги до кондитерського цеху СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
100,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи