Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування та прикрашання весільного короваю
Дипломна
№ K-1937
1. Кваліфікаційна характеристика 2. Вступ 3. Рецептура 4. Підготовка сировини до виробництва 5. Додаток. Використання продуктів переробки бракованого і черствого хліба 6. Кросворд 7. Список використаних джерел
Ціна
100,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи