Зареєструватись
Увійти на сайт
Меню сайту
Головна сторінка
Продати роботу
Додати портфоліо
Каталог робіт
Замовити роботу
Новини сайту
Цікаві тести
Метод. вказівки
Ваші відгуки
Як продати роботу?
Питання/Відповідь
Написати адміну
Реклама на сайті
Правила сайту
Поповнення рахунку
Останні новини
Нові користувачі
Інналеон
Користувачі
07.06.2024
lud-kod
Користувачі
21.05.2024
Юляшка
Користувачі
11.05.2024
daria14sp
Користувачі
11.04.2024
tim
Користувачі
02.04.2024
Оцініть цей сайт
Відмінно
Добре
Непогано
Погано
Жахливо
Відповідей:
278
Результати
Занков Сергей Владимирович
Рейтинг: 10
Штогрін Роман Андрійович
Рейтинг: 10
Гарус Марина Василівна
Рейтинг: 10
Шиленко Яна Валеріївна
Рейтинг: 10
Рибак Микола Сергійович
Рейтинг: 11
Жуковський Максим Ігорович
Рейтинг: 10
Як закріпитись у цьому блоці?
Замовляйте роботи у професіоналів
Головна
»
Фінансово-економічні дисципліни
» Готельно-Ресторанна справа
Якщо Ви хочете продати свою роботу Вам необхідно
зареєструватись
У категорії матеріалів:
296
| Показано матеріалів:
51-100
Сторінки:
«
1
2
3
4
5
6
»
Сортувати по:
Дате
·
Названию
·
Просмотрам
Показати:
- Тип роботи -
Реферат
Курсова
Дипломна
Магістерська
Книга
Методичка
Лекція
Шпаргалка
Звіт з практики
Контрольна робота
Конспект уроку
Наукова стаття
Процес обслуговування в готелі-ресторані „Ріксос”
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 562 | Автор:
Viktor
| Додано:
29.09.2011
Процес обслуговування в готелі-ресторані „Ріксос”
Прибиральні роботи в готелі «Надія»
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 983 | Автор:
Viktor
| Додано:
29.09.2011
Прибиральні роботи в готелі «Надія»
Надання послуг харчування учасників культурних, громадських та спортивних заходів на прикладі ресторану туристичної бази "Байка"
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 792 | Автор:
Viktor
| Додано:
29.09.2011
Надання послуг харчування учасників культурних, громадських та спортивних заходів на прикладі ресторану туристичної бази "Байка"
Процес обслуговування іноземних туристів у ресторані готелю «Надія»
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1266 | Автор:
Viktor
| Додано:
29.09.2011
Процес обслуговування іноземних туристів у ресторані готелю «Надія»
Інноваційна діяльність ЗРГ (на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Станіславський двір")
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1124 | Автор:
Viktor
| Додано:
29.09.2011
Інноваційна діяльність ЗРГ (на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Станіславський двір")
Дослідження особливостей діяльності закладу ресторанного господарства на прикладі ресторану «Чорний замок»
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 807 | Автор:
Viktor
| Додано:
29.09.2011
Дослідження особливостей діяльності закладу ресторанного господарства на прикладі ресторану «Чорний замок»
Діяльність світових готельних брендів на прикладі Інтерконтиненталь
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 459 | Автор:
mars1814
| Додано:
25.08.2011
Діяльність світових готельних брендів на прикладі Інтерконтиненталь
Бізнес-коледж Комерційне товарознавство, №1593
Тип: Контрольна робота |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 494 | Автор:
lessonz
| Додано:
01.08.2011
Бізнес-коледж Комерційне товарознавство, №1593
Бізнес-коледж, Історія туризму №1592
Тип: Контрольна робота |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 541 | Автор:
lessonz
| Додано:
01.08.2011
Бізнес-коледж, Історія туризму №1592
СУЕМ, Варіант №6, Готельна індустрія України, №1341
Тип: Контрольна робота |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 571 | Автор:
lessonz
| Додано:
30.07.2011
СУЕМ, Варіант №6, Готельна індустрія України, №1341
СУЕМ, Варіант №2, Готельна індустрія України, №1340
Тип: Контрольна робота |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 514 | Автор:
lessonz
| Додано:
30.07.2011
СУЕМ, Варіант №2, Готельна індустрія України, №1340
СУЕМ, Варіант №1, Готельна індустрія України, №1339
Тип: Контрольна робота |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 541 | Автор:
lessonz
| Додано:
30.07.2011
СУЕМ, Варіант №1, Готельна індустрія України, №1339
Технологія споживання готельних послуг №771
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 789 | Автор:
lessonz
| Додано:
13.07.2011
Технологія споживання готельних послуг №771
Характеристика обслуговування за планом «напівпансіон» №770
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 571 | Автор:
lessonz
| Додано:
13.07.2011
Характеристика обслуговування за планом «напівпансіон» №770
Формування та реалізація туристичного продукту №758
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 712 | Автор:
lessonz
| Додано:
13.07.2011
Формування та реалізація туристичного продукту №758
Надання послуг харчування споживачам у готелях №224
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1033 | Автор:
lessonz
| Додано:
13.07.2011
Надання послуг харчування споживачам у готелях №224
Туристична індустрія та передумови її розвитку №481
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1179 | Автор:
lessonz
| Додано:
11.07.2011
Туристична індустрія та передумови її розвитку №481
Організація безпеки, як важлива складова турпродукту №480
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 647 | Автор:
lessonz
| Додано:
11.07.2011
Організація безпеки, як важлива складова турпродукту №480
Класифікація засобів розміщення №479
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 751 | Автор:
lessonz
| Додано:
11.07.2011
Класифікація засобів розміщення №479
Використання інформаційних технологій у виробничій діяльності туристських підприємств №478
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 597 | Автор:
lessonz
| Додано:
11.07.2011
Використання інформаційних технологій у виробничій діяльності туристських підприємств №478
Розробка сімейно-оздоровчого туру до Чехії №402
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1159 | Автор:
lessonz
| Додано:
11.07.2011
Розробка сімейно-оздоровчого туру до Чехії №402
Організація обслуговування в апарт-готелях №401
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 673 | Автор:
lessonz
| Додано:
11.07.2011
Організація обслуговування в апарт-готелях №401
Організація обслуговування в готелях категорії 2* №400
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 559 | Автор:
lessonz
| Додано:
11.07.2011
Організація обслуговування в готелях категорії 2* №400
Організація екскурсійних послуг №399
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 558 | Автор:
lessonz
| Додано:
11.07.2011
Організація екскурсійних послуг №399
Види основних технологічних процесів, що забезпечують функцію надання «даху» №218
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 558 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Види основних технологічних процесів, що забезпечують функцію надання «даху» №218
Оцінка ефективності використання трудових та матеріальних ресурсів №217
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 671 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Оцінка ефективності використання трудових та матеріальних ресурсів №217
Аналіз ефективності використання основних засобів підприємства №216
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1265 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Аналіз ефективності використання основних засобів підприємства №216
Управління продуктивністю праці на підприємстві №215
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 651 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Управління продуктивністю праці на підприємстві №215
Продуктивність праці персоналу та резерви її підвищення №214
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 676 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Продуктивність праці персоналу та резерви її підвищення №214
Оплата праці персоналу в ринкових умовах №213
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 585 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Оплата праці персоналу в ринкових умовах №213
Обґрунтування резервів підвищення продуктивності праці №212
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 599 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Обґрунтування резервів підвищення продуктивності праці №212
Аналіз ефективності використання трудових та матеріальних ресурсів №211
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 681 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Аналіз ефективності використання трудових та матеріальних ресурсів №211
Аналіз ефективності системи оплати праці готельно-ресторанного господарства №210
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 599 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Аналіз ефективності системи оплати праці готельно-ресторанного господарства №210
Організація роботи служби медичного обслуговування гостей у готелі №209
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1259 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Організація роботи служби медичного обслуговування гостей у готелі №209
Технологія прийому і розміщення туристів в підрозділах готельного господарства №208
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 763 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Технологія прийому і розміщення туристів в підрозділах готельного господарства №208
Сучасні напрямки розвитку кейтерингових послуг №207
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 558 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Сучасні напрямки розвитку кейтерингових послуг №207
Діяльність служби обслуговування у готельному бізнесі №206
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 542 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Діяльність служби обслуговування у готельному бізнесі №206
Удосконалення організації обслуговування споживачів в ресторанах на прикладі шведського столу та бранчу №205
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1143 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Удосконалення організації обслуговування споживачів в ресторанах на прикладі шведського столу та бранчу №205
Напрямки розвитку кейтерингових послуг №204
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 555 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Напрямки розвитку кейтерингових послуг №204
Підвищення ефективності системи обслуговування в загальнодоступних закладах ресторанного господарства з методом самообслуговування №203
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 595 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Підвищення ефективності системи обслуговування в загальнодоступних закладах ресторанного господарства з методом самообслуговування №203
Організація екскурсійних послуг №202
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 490 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Організація екскурсійних послуг №202
Особливості надання послуг харчування у закладах ресторанного господарства №201
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 697 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Особливості надання послуг харчування у закладах ресторанного господарства №201
Вплив громадських заходів на розвиток туризму та готельно-ресторанного бізнесу в Україні №200
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 867 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Вплив громадських заходів на розвиток туризму та готельно-ресторанного бізнесу в Україні №200
Вплив громадських заходів на розвиток туризму та готельно-ресторанного бізнесу в Україні №200
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 699 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Вплив громадських заходів на розвиток туризму та готельно-ресторанного бізнесу в Україні №200
Роль індустрії туризму в суспільстві №199
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 576 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Роль індустрії туризму в суспільстві №199
Організація пізнавального туризму у готельно-ресторанних комплексах України №198
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 554 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Організація пізнавального туризму у готельно-ресторанних комплексах України №198
Готельне господарство як складова туристичної індустрії України №197
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 720 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Готельне господарство як складова туристичної індустрії України №197
Організація та контроль туристичного обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі №196
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 647 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Організація та контроль туристичного обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі №196
Организация обслуживания обеда в ресторане при отеле для группы туристов с Германии
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 408 | Автор:
vov74
| Додано:
08.07.2011
Организация обслуживания обеда в ресторане при отеле для группы туристов с Германии
Тематичний туризм
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 424 | Автор:
olga
| Додано:
06.07.2011
Тематичний туризм
1-50
51-100
101-150
151-200
201-250
251-296
Форма входа
Реєстрація
Запам'ятати мене
Забув пароль ?
Реклама
Топ 10 авторів
lessonz
4275
В'ячеслав
ID:217
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
4275
Зареєстрований:
07.07.2011
vipbond
3648
Вікторія Петрівна
ID:74
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
3648
Зареєстрований:
09.01.2011
k_alena
2317
Елена
ID:565
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
2317
Зареєстрований:
11.07.2012
Ангелина
2138
Ангелина
ID:213
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
2138
Зареєстрований:
05.07.2011
olga
1466
Ольга
ID:184
Стать:
Женщина
Группа:
Продавці
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1466
Зареєстрований:
03.06.2011
uliya
1449
Юлія Олександрівна
ID:197
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1449
Зареєстрований:
19.06.2011
FPM-2007
1023
Стороженко Андрій Юрійович
ID:1255
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1023
Зареєстрований:
17.08.2014
Viktor
918
Віктор
ID:273
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
918
Зареєстрований:
26.09.2011
mars1814
868
Олександр
ID:104
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
868
Зареєстрований:
16.02.2011
Nayka
546
Светлана
ID:235
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
546
Зареєстрований:
27.07.2011
Статистика
Онлайн всего:
1
Гостей:
1
Пользователей:
0
Всі партнери
Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.