Зареєструватись
Увійти на сайт
Меню сайту
Головна сторінка
Продати роботу
Додати портфоліо
Каталог робіт
Замовити роботу
Новини сайту
Цікаві тести
Метод. вказівки
Ваші відгуки
Як продати роботу?
Питання/Відповідь
Написати адміну
Реклама на сайті
Правила сайту
Поповнення рахунку
Останні новини
Нові користувачі
sasha2006
Користувачі
19.11.2024
Ліза
Користувачі
12.11.2024
nitro76
Користувачі
12.10.2024
sofap17156
Автори робіт
29.09.2024
Marishka
Автори робіт
19.09.2024
Оцініть цей сайт
Відмінно
Добре
Непогано
Погано
Жахливо
Відповідей:
279
Результати
Мороз Давид петрович
Рейтинг: 10
Т. Р. М.
Рейтинг: 21.1
Олена Сергіївна
Рейтинг: 10
Вікторія Петрівна
Рейтинг: 326.8
Савка Роман Васильович
Рейтинг: 10
O. Norbert.
Рейтинг: 16
Як закріпитись у цьому блоці?
Замовляйте роботи у професіоналів
Головна
»
Фінансово-економічні дисципліни
» Готельно-Ресторанна справа
Якщо Ви хочете продати свою роботу Вам необхідно
зареєструватись
У категорії матеріалів:
296
| Показано матеріалів:
51-100
Сторінки:
«
1
2
3
4
5
6
»
Сортувати по:
Дате
·
Названию
·
Просмотрам
Показати:
- Тип роботи -
Реферат
Курсова
Дипломна
Магістерська
Книга
Методичка
Лекція
Шпаргалка
Звіт з практики
Контрольна робота
Конспект уроку
Наукова стаття
Процес обслуговування в готелі-ресторані „Ріксос”
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 580 | Автор:
Viktor
| Додано:
29.09.2011
Процес обслуговування в готелі-ресторані „Ріксос”
Прибиральні роботи в готелі «Надія»
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1005 | Автор:
Viktor
| Додано:
29.09.2011
Прибиральні роботи в готелі «Надія»
Надання послуг харчування учасників культурних, громадських та спортивних заходів на прикладі ресторану туристичної бази "Байка"
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 817 | Автор:
Viktor
| Додано:
29.09.2011
Надання послуг харчування учасників культурних, громадських та спортивних заходів на прикладі ресторану туристичної бази "Байка"
Процес обслуговування іноземних туристів у ресторані готелю «Надія»
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1294 | Автор:
Viktor
| Додано:
29.09.2011
Процес обслуговування іноземних туристів у ресторані готелю «Надія»
Інноваційна діяльність ЗРГ (на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Станіславський двір")
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1146 | Автор:
Viktor
| Додано:
29.09.2011
Інноваційна діяльність ЗРГ (на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Станіславський двір")
Дослідження особливостей діяльності закладу ресторанного господарства на прикладі ресторану «Чорний замок»
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 828 | Автор:
Viktor
| Додано:
29.09.2011
Дослідження особливостей діяльності закладу ресторанного господарства на прикладі ресторану «Чорний замок»
Діяльність світових готельних брендів на прикладі Інтерконтиненталь
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 496 | Автор:
mars1814
| Додано:
25.08.2011
Діяльність світових готельних брендів на прикладі Інтерконтиненталь
Бізнес-коледж Комерційне товарознавство, №1593
Тип: Контрольна робота |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 515 | Автор:
lessonz
| Додано:
01.08.2011
Бізнес-коледж Комерційне товарознавство, №1593
Бізнес-коледж, Історія туризму №1592
Тип: Контрольна робота |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 562 | Автор:
lessonz
| Додано:
01.08.2011
Бізнес-коледж, Історія туризму №1592
СУЕМ, Варіант №6, Готельна індустрія України, №1341
Тип: Контрольна робота |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 591 | Автор:
lessonz
| Додано:
30.07.2011
СУЕМ, Варіант №6, Готельна індустрія України, №1341
СУЕМ, Варіант №2, Готельна індустрія України, №1340
Тип: Контрольна робота |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 538 | Автор:
lessonz
| Додано:
30.07.2011
СУЕМ, Варіант №2, Готельна індустрія України, №1340
СУЕМ, Варіант №1, Готельна індустрія України, №1339
Тип: Контрольна робота |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 567 | Автор:
lessonz
| Додано:
30.07.2011
СУЕМ, Варіант №1, Готельна індустрія України, №1339
Технологія споживання готельних послуг №771
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 809 | Автор:
lessonz
| Додано:
13.07.2011
Технологія споживання готельних послуг №771
Характеристика обслуговування за планом «напівпансіон» №770
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 587 | Автор:
lessonz
| Додано:
13.07.2011
Характеристика обслуговування за планом «напівпансіон» №770
Формування та реалізація туристичного продукту №758
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 732 | Автор:
lessonz
| Додано:
13.07.2011
Формування та реалізація туристичного продукту №758
Надання послуг харчування споживачам у готелях №224
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1054 | Автор:
lessonz
| Додано:
13.07.2011
Надання послуг харчування споживачам у готелях №224
Туристична індустрія та передумови її розвитку №481
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1205 | Автор:
lessonz
| Додано:
11.07.2011
Туристична індустрія та передумови її розвитку №481
Організація безпеки, як важлива складова турпродукту №480
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 665 | Автор:
lessonz
| Додано:
11.07.2011
Організація безпеки, як важлива складова турпродукту №480
Класифікація засобів розміщення №479
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 851 | Автор:
lessonz
| Додано:
11.07.2011
Класифікація засобів розміщення №479
Використання інформаційних технологій у виробничій діяльності туристських підприємств №478
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 621 | Автор:
lessonz
| Додано:
11.07.2011
Використання інформаційних технологій у виробничій діяльності туристських підприємств №478
Розробка сімейно-оздоровчого туру до Чехії №402
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1183 | Автор:
lessonz
| Додано:
11.07.2011
Розробка сімейно-оздоровчого туру до Чехії №402
Організація обслуговування в апарт-готелях №401
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 695 | Автор:
lessonz
| Додано:
11.07.2011
Організація обслуговування в апарт-готелях №401
Організація обслуговування в готелях категорії 2* №400
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 580 | Автор:
lessonz
| Додано:
11.07.2011
Організація обслуговування в готелях категорії 2* №400
Організація екскурсійних послуг №399
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 578 | Автор:
lessonz
| Додано:
11.07.2011
Організація екскурсійних послуг №399
Види основних технологічних процесів, що забезпечують функцію надання «даху» №218
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 584 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Види основних технологічних процесів, що забезпечують функцію надання «даху» №218
Оцінка ефективності використання трудових та матеріальних ресурсів №217
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 702 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Оцінка ефективності використання трудових та матеріальних ресурсів №217
Аналіз ефективності використання основних засобів підприємства №216
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1297 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Аналіз ефективності використання основних засобів підприємства №216
Управління продуктивністю праці на підприємстві №215
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 674 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Управління продуктивністю праці на підприємстві №215
Продуктивність праці персоналу та резерви її підвищення №214
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 699 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Продуктивність праці персоналу та резерви її підвищення №214
Оплата праці персоналу в ринкових умовах №213
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 609 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Оплата праці персоналу в ринкових умовах №213
Обґрунтування резервів підвищення продуктивності праці №212
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 621 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Обґрунтування резервів підвищення продуктивності праці №212
Аналіз ефективності використання трудових та матеріальних ресурсів №211
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 706 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Аналіз ефективності використання трудових та матеріальних ресурсів №211
Аналіз ефективності системи оплати праці готельно-ресторанного господарства №210
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 618 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Аналіз ефективності системи оплати праці готельно-ресторанного господарства №210
Організація роботи служби медичного обслуговування гостей у готелі №209
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1280 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Організація роботи служби медичного обслуговування гостей у готелі №209
Технологія прийому і розміщення туристів в підрозділах готельного господарства №208
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 782 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Технологія прийому і розміщення туристів в підрозділах готельного господарства №208
Сучасні напрямки розвитку кейтерингових послуг №207
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 583 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Сучасні напрямки розвитку кейтерингових послуг №207
Діяльність служби обслуговування у готельному бізнесі №206
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 564 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Діяльність служби обслуговування у готельному бізнесі №206
Удосконалення організації обслуговування споживачів в ресторанах на прикладі шведського столу та бранчу №205
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 1191 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Удосконалення організації обслуговування споживачів в ресторанах на прикладі шведського столу та бранчу №205
Напрямки розвитку кейтерингових послуг №204
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 580 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Напрямки розвитку кейтерингових послуг №204
Підвищення ефективності системи обслуговування в загальнодоступних закладах ресторанного господарства з методом самообслуговування №203
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 613 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Підвищення ефективності системи обслуговування в загальнодоступних закладах ресторанного господарства з методом самообслуговування №203
Організація екскурсійних послуг №202
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 516 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Організація екскурсійних послуг №202
Особливості надання послуг харчування у закладах ресторанного господарства №201
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 731 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Особливості надання послуг харчування у закладах ресторанного господарства №201
Вплив громадських заходів на розвиток туризму та готельно-ресторанного бізнесу в Україні №200
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 892 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Вплив громадських заходів на розвиток туризму та готельно-ресторанного бізнесу в Україні №200
Вплив громадських заходів на розвиток туризму та готельно-ресторанного бізнесу в Україні №200
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 730 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Вплив громадських заходів на розвиток туризму та готельно-ресторанного бізнесу в Україні №200
Роль індустрії туризму в суспільстві №199
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 597 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Роль індустрії туризму в суспільстві №199
Організація пізнавального туризму у готельно-ресторанних комплексах України №198
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 576 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Організація пізнавального туризму у готельно-ресторанних комплексах України №198
Готельне господарство як складова туристичної індустрії України №197
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 743 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Готельне господарство як складова туристичної індустрії України №197
Організація та контроль туристичного обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі №196
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 672 | Автор:
lessonz
| Додано:
09.07.2011
Організація та контроль туристичного обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі №196
Организация обслуживания обеда в ресторане при отеле для группы туристов с Германии
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 423 | Автор:
vov74
| Додано:
08.07.2011
Организация обслуживания обеда в ресторане при отеле для группы туристов с Германии
Тематичний туризм
Тип: Курсова |
Готельно-Ресторанна справа
| Переглядів: 441 | Автор:
olga
| Додано:
06.07.2011
Тематичний туризм
1-50
51-100
101-150
151-200
201-250
251-296
Форма входа
Реєстрація
Запам'ятати мене
Забув пароль ?
Реклама
Топ 10 авторів
lessonz
4275
В'ячеслав
ID:217
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
4275
Зареєстрований:
07.07.2011
vipbond
3730
Вікторія Петрівна
ID:74
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
3730
Зареєстрований:
09.01.2011
k_alena
2317
Елена
ID:565
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
2317
Зареєстрований:
11.07.2012
Ангелина
2138
Ангелина
ID:213
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
2138
Зареєстрований:
05.07.2011
olga
1466
Ольга
ID:184
Стать:
Женщина
Группа:
Продавці
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1466
Зареєстрований:
03.06.2011
uliya
1449
Юлія Олександрівна
ID:197
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1449
Зареєстрований:
19.06.2011
FPM-2007
1023
Стороженко Андрій Юрійович
ID:1255
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1023
Зареєстрований:
17.08.2014
Viktor
918
Віктор
ID:273
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
918
Зареєстрований:
26.09.2011
mars1814
868
Олександр
ID:104
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
868
Зареєстрований:
16.02.2011
Nayka
546
Светлана
ID:235
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
546
Зареєстрований:
27.07.2011
Статистика
Онлайн всего:
4
Гостей:
4
Пользователей:
0
Всі партнери
Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.