Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Приготування холодних страв з утворенням желе.
Дипломна
№ K-14462
Вступ. 1. Технологічна частина: 1.1). Складання меню; 1.2). Характеристика основної сировини; 1.3). Технологія приготування кондитерських виробів, правила подачі та вимоги до якості; 1.4). Організація робочого місця. 2. Санітарні вимоги при приготуванні кондитерських виробів. 3. Правила охорони праці на робочому місці. Висновки. Список використананих джерел. Графічна частина.
Ціна
30
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи