Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Організація банкету з частковим обслуговуванням офіціантами
Дипломна
№ K-2028
І. ВСТУП ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Підготовка персоналу до обслуговування 2.2. Підготовка торгового залу до обслуговування 2.3. Банкет-прийом з частковим обслуговуванням офіціантами 2.4. Сервірування столів 2.5. Розміщення гостей за банкетним столом 2.6. Правила обслуговування 2.7. Прибирання та заміна столового посуду, приборів та білизни ІІІ. САНІТАРНІ ВИМОГИ ПРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ ПРАВИЛА ОХОРОНИ ПРАЦІ НА РОБОЧОМУ МІСЦІ. ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА ВИСНОВОК СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи