Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Організація обслуговування у ресторанах
Дипломна
№ K-2030
І. ВСТУП ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Основні елементи обслуговування в ресторанах 2.2. Призначення та характеристика меню 2.3. Послідовність розміщення закусок і страв у меню 2.4. Види меню 2.5. Оформлення меню і прейскуранту 2.6. Карта вин та напоїв бару 2.7. Прибирання та заміна використаного посуду, приборів та білизни 2.8. Деякі правила етикету і норми поведінки за столом ІІІ. САНІТАРНІ ВИМОГИ ПРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ ІV. ПРАВИЛА ОХОРОНИ ПРАЦІ НА РОБОЧОМУ МІСЦІ V. ВИСНОВКИ VІ. СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ VІІ. ДОДАТКИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи