Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Оформлення, приготування та подача коктейлів-аперитивів
Дипломна
№ K-2032
І. ВСТУП ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Загальна характеристика коктейлів-аперитивів 2.2. Технологія приготування коктейлів-аперитивів 2.3. Товарознавча характеристика складових, які використовуються для приготування коктейлів-аперитивів 2.4. Організація робочого місця бармена 2.5. Характеристика пристосувань, інвентарю, посуду, яке застосовується при приготуванні коктейлів-аперитивів 2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні коктейлів 2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи