Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування та відпуск фірмових салатів
Дипломна
№ K-2073
ВСТУП 1. Значення овочів у харчуванні людини 2. Характеристика сировини 3. Технологічний процес приготування страви 4. Організація виробництва (цех, устаткування, інвентар та інструмент) 5. Заходи з охорони праці 6. Санітарно-гігієнічні вимоги до роботи в цехах ВИСНОВОК СПИСОК ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи