Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування та відпуск фірмових салатів
Дипломна
№ K-2073
ВСТУП 1. Значення овочів у харчуванні людини 2. Характеристика сировини 3. Технологічний процес приготування страви 4. Організація виробництва (цех, устаткування, інвентар та інструмент) 5. Заходи з охорони праці 6. Санітарно-гігієнічні вимоги до роботи в цехах ВИСНОВОК СПИСОК ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи