Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування салатів та гарячих закусок (салат Мрія, закуска курка в торбі)
Дипломна
№ K-2068
1. ВСТУП 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ХОЛОДНИХ СТРАВ І ЗАКУСОК 3. ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ САЛАТУ «МРІЯ» 4. ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА ПРИГОТУВАННЯ САЛАТУ «МРІЯ» 5. КАЛЬКУЛЯЦІЯ 6. БРАКЕРАЖ 7. ХАРАКТЕРИСТИКА ГАРЯЧИХ СТРАВ З М’ЯСА, ПТИЦІ, РИБИ 8. ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ГАРЯЧОЇ ЗАКУСКИ «КУРКА В ТОРБІ» 9. ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА 10. БРАКЕРАЖ 11. СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи