Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Приготування бенкетних холодних закусок
Дипломна
№ K-10032
ЗМІСТ
Вступ 3 1. Технологічна частина 5 1.1. Приготування бенкетних холодних закусок у барі-ресторані «Каскад» 6 1.2. Обслуговування весільних бенкетів у ресторані «Каскад» 20 1.3. Приготування групових змішаних напоїв у барі-ресторані «Каскад» 24 2. Організаційна частина 32 2.1. Організація робочих місць кухаря при приготуванні страв, згідно завдання на основі меню 33 2.2. Організація робочого місця офіціанта під час обслуговування споживачів 37 2.3. Організація робочого місця бармена під час приготування змішаних напоїв та обслуговування споживачів 38 3. Санітарні вимоги на робочих місцях 40 3.1. Основні вимоги до санітарії та гігієни, яких потрібно дотримуватись під час приготування страв 41 3.2. Основні вимоги до санітарії та гігієни, яких потрібно дотримуватись під час обслуговування відвідувачів, вимоги до посуду, приборів та столової білизни 43 4. Економічна частина 44 5. Охорона праці і техніка безпеки 51 Висновки 54 Додатки: таблиці, калькуляційні карти, меню 56 Список рекомендованої літератури 58
Ціна
договірна
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи